начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

60% вноска на кота нула, да приема ли?

Казуси за недвижими имоти

60% вноска на кота нула, да приема ли?

Мнениеот man4o » 27 Дек 2006, 23:51

60% вноска на кота нула
цената е доста добра, с 20-30% под пазарните в района
разбира се сградата ще е готова през 2008 г.

да се съглася ли?
какви гаранции да искам
дават ми преотстъпване на право на строеж върху идеална част от парцела
кооперацията ще е на 4 етажа, и аз ще имам около 1/10 от разгънатата площ

Моля кажете какви гаранции да искам
защото изчезне ли жената и недовърши ли кооперацията ще умра от стрес
man4o
Нов потребител

Мнениеот man4o » 29 Дек 2006, 01:13

ykovachev написа:Това с правото на строеж е добре, но строителите, с които съм преговарял, искат по-нисък процент. Много е опасно да събирате мнения само по интернет. Ако имате вече предложен договор със строителя, трябва да го обсъдите с адвокат. Това може да Ви спести дългогодишни процеси, нерви и загуби. Успех!

Благодаря на всички които ми отговориха

Не е фирма а частно лице строител.
Жена
Парцела е на майка й.
Иска да го построи и да вземе първия етаж за себе си, така говори, въпреки че защо ли са й 200 квадрата?
man4o
Нов потребител

Мнениеот valeva » 29 Дек 2006, 17:13

60% kato pyrvona4alna vnoska sa mnogo. V momenta na pazara za purva vnoska se iska mejdu 20-30%, s nqkoi izkliu4eniq razbira se. Obqsnimo e razbira se ako tq nqma li4ni sredstva, s koito da stroi i raz4ita na vnoskite na drugite. Dobre e osven pravo na stroej da iska6 i da ti prehvurlqt i idealna 4ast ot zemqta. A shto se otmasq do garancii, 4estno kazano nishto ne moje na 100% da ti garantira parite. vse pak i za tova cenata na apartamenta e po-niska. Moeto predlojenie e kato na kolegata po-gore. Nqkoi dobre da pregleda predvaritelniq dogovor, kato pod nqkoi razbiram advokat.
Uspeh.
valeva
Младши потребител

Назад към Имотни казуси