начало

Сарафов иска до Коледа доклади за нападенията в молове и домашното насилие Сарафов иска до Коледа доклади за нападенията в молове и домашното насилие

Граждански договор - проблем

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Граждански договор - проблем

Мнениеот borislavka » 12 Дек 2006, 00:00

Работя на постоянен трудов договор. Извърших услуга в извънработно време в полза на фирмата - създадох уебсайт, за който щефът ми трябва да ми плати допълнително. Каза ми, че трябва да сключим граждански договор за извършена услуга. Какви са предпазните клаузи от моя страна, на които да наблегна. Казах му твърда сума - 250лв. Как мога да я получа без да ми се удържат данъци и т.н.
borislavka
Нов потребител

Мнениеот bimba » 13 Дек 2006, 14:35

Щом си на трудов договор, т.е. осигурена си на друго основание няма как да избегнеш осигурителните вноски, а в зависимост от заплата ти и вноските за ДОД може би. :?
bimba
Нов потребител

Назад към Трудово право