- Дата и час: 24 Ное 2024, 19:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за младши магистрати Vol.1
|
|
Ablena ,kakto i da se chustvash znai che vsichki nie v tozi forum ti zavizdame iskrenno
Dneska podadox v sofia na 2-te mesta i tarnovo ,utre sam vav burgas i varna ,posle shte xodia dokadeto mi stigne vremeto Savetvam vi da nablegnete s kazysite za da stignete do teoriata,kakto pravia i az!
Dneska podadox v sofia na 2-te mesta i tarnovo ,utre sam vav burgas i varna ,posle shte xodia dokadeto mi stigne vremeto Savetvam vi da nablegnete s kazysite za da stignete do teoriata,kakto pravia i az!
- nikivanko1
- Младши потребител
Поздрави от Сливен за Албенка !! Всичко, което е написала колегата, е вярно - споделям го от личен опит, тъй като и двете сме преживели това, за което Вие, форумци, се борите сега. Четете спокойно, бъдете уверени в знанията, в себе си и ще успеете. Много е важно наистина да Ви води сърцето. Иначе нещата просто няма да се получат....
- sunshine_75
- Потребител
VIDQH PUBLIKACIQTA ZA KONKURSA ZA MLADSHI SUDIQ V SAITA NA VSS, NO NE VIJDAM TEMATICHNIQ KONSPEKT?!
MOLQ SVETNETE MI PO VUPROSA!!!
BLAGODARQ VI!
MOLQ SVETNETE MI PO VUPROSA!!!
BLAGODARQ VI!
- elin
- Младши потребител
Според мен е нормално съотношението места:кандидати е в рамките на 1:20 до 1:25. В края на краищата около 20-на души се явяват за едно младши експертско място в министерство.
- astrea
- Младши потребител
Хайде, никой ли не може да потвърди. Обявлението е публикувано на 31.10.2006 г., следователно 14 дневният срок изтича в 17.00 часа на 14 ноември. Права ли съм или греша?
- andronika
- Потребител
|
|