- Дата и час: 25 Ное 2024, 12:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ТОЧНОТО ЗАКОНОВО ОПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВРЕМЕННА ПОСТРОЙКА
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
ТОЧНОТО ЗАКОНОВО ОПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВРЕМЕННА ПОСТРОЙКА
КАКВО Е ТОЧНОТО ЗАКОНОВО ОПРЕДЕЛЕНИЕ НА ВРЕМЕННА ПОСТРОЙКА И КАК СЕ ПРОЦЕДИРА КОГАТО ИМА ТАКАВА ПОСТПОЙКА В ЗЕМЕДЕЛСКА ЗЕМЯ?
- ann_a
- Нов потребител
Едно единствено определение за временен строеж няма, тъй като това е родово понятие. По принцип са уредени /като предпоставки за допускането им, видове и т.н./ в чл. 49 до чл. 55 от ЗУТ. В земеделска земя по принцип не се строи, пък макар и временно, с малки изключения - виж ЗОЗЗ.
По втория ти въпрос: "Как се процедира с такава постройка в земеделска земя?" - само ти си знаеш какво питаш...
По втория ти въпрос: "Как се процедира с такава постройка в земеделска земя?" - само ти си знаеш какво питаш...
-
scribtor - Потребител
scribtor написа:Едно единствено определение за временен строеж няма, тъй като това е родово понятие. По принцип са уредени /като предпоставки за допускането им, видове и т.н./ в чл. 49 до чл. 55 от ЗУТ. В земеделска земя по принцип не се строи, пък макар и временно, с малки изключения - виж ЗОЗЗ.
Благодаря за отговора.
Какво е 3033?
Какво се прави когато земята е върната, но предишнят владелец е посадил дървета и е построил постройка и има претенции към тях, а на мен те не са ми необходими?
- ann_a
- Нов потребител
scribtor написа:Едно единствено определение за временен строеж няма, тъй като това е родово понятие. По принцип са уредени /като предпоставки за допускането им, видове и т.н./ в чл. 49 до чл. 55 от ЗУТ. В земеделска земя по принцип не се строи, пък макар и временно, с малки изключения - виж ЗОЗЗ.
Благодаря за отговора.
Какво е 3033?
Какво се прави когато земята е върната, но предишнят владелец е посадил дървета и е построил постройка и има претенции към тях, а на мен те не са ми необходими?
- ann_a
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|