начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Молба за напускане на държавен служител - Моля за съвет

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот nikoy » 20 Апр 2006, 17:23

Явно не е.Не му се сърди колега.Не могат всички да бъдат юристи и по-добре, макар че така както е тръгнало.....с тия филиалчета.......не знам....... :lol: ,но това е друга тема.
nikoy
Потребител

Мнениеот yyasen » 20 Апр 2006, 17:26

Е какво не е ясно?

Работя в държавна агенция, предстои ми напускане защото имам по-добро предложение, искам да си напиша молбата по най-безболезнения и бърз начин за мене и ръководството (нямам причини да съм да съм недоволен от тях, надявам се и те от мен), питам за съвет как да стане това и какъв текст да съдържа молбата.

толкова ли е трувно???
yyasen
Нов потребител

Мнениеот yyasen » 20 Апр 2006, 17:29

dess_74 написа:По повод на въпроса Ви,
подавате просто Молба в която, ясно изразявате намерението си или по-скоро желанието си за напускане на работа.
Не е нужно да сочите, нито по кой член, нито въз основа на какъв закон, нито пък да изброявате причините мотивирали Ви, да напуснете заеманото от Вас работно място.
Що се отнася до правната квалификация, като закон, член и пр. тя се осъществява единствено от работодателая т.с не е вменено, като Ваше задължение. Но все пак, ако сте на юридическа позиция, смятам, че бихте могли и сам да си отговорите на въпросите.

БЛАГОДАРЯ
yyasen
Нов потребител

Мнениеот ni6toto » 11 Авг 2006, 20:57

чета тази тема и се чудя - що за отношение към човека, задал най - обикновено въпрос. Защо трябва така да се нахвърляте върху него? И какво като не знае КТ? Вие знаете ли МКБ- класификатора? Знаете ли всички имена на програми, които се използват в компютрите?
Що за отношение?
Къде пише, че всеки трябва да знае КТ? Нали затова има хора, които учат и на които им се плаща.
Кой каза, че държавния служител трябва да знае КТ? Аз като не го зная, да не би да не си върша работата?
тъпотия
ni6toto
Нов потребител

Мнениеот sunshine_75 » 11 Авг 2006, 22:48

Много добре сте се справил с молбата за напускане. С корекцията "служебно правоотношение" всичко е ок. Дано Ви е по-доходна, по-спокойна и удовлетворяваща новата работа!
sunshine_75
Потребител

Предишна

Назад към Трудово право