- Дата и час: 25 Ное 2024, 09:20 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
защита на собственост
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
защита на собственост
Бихте ли ми разяснили с какви способи и искове разполагам за да защитя собствеността си. Ситуацията е следната: съседът ми си направи парно, коете тече в моя двор и през зимата ми се създават проблеми. Благодаря на всички, които ще се опитат да ми помогнат. Имам още един въпрос: има ли някъде рагламентирано на какво разстояние от моя прозорец могат да минават въпросните тръби свързани с парното на съседа ми и как да се защитя?
- vili1
- Младши потребител
Аз на никой не съм забранила да задава въпросите си. Просто помолих за някакъв съвет. Що се отнася до консултация с адвокат - това го направих но все пак искам да чуя и някое друго мнение по този въпрос. Мисля че не е излишно. Извинявам се чи ви отнемам времето с глупавите си въпроси и то в трите форума. Явно ykovachev не сте профисионалист. Аз помолих за компетентно мнение.
- vili1
- Младши потребител
ykovachev благодаря Ви все пак, че си изгубихте времето с мен. Не си е струвало изобщо да ми отговаряте. Това дали съм си платила или не на адвокат си е мой проблем. Поставих въпроса защото мисля, че е интересен и не е лошо да чуя още някое мнение по този въпрос. Съжалявам и се извинявам ако съм Ви засегнала или обидила, но мисля, че форомът е точно за това - за да се задават въпроси. Естесвено, че ценя работата и труда на адвокатите и съм съгласна, че е по- добре да отидеш и да си платиш. Все пак всеки труд се заплаща. Целта ми беше да чуя поне още одно мнение. Защото аз ходих пре двама адвокати и съветите които получих от едия или другия си противоречаха. Затова се обърнах към този форум.
- vili1
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|