начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

съвет

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

съвет

Мнениеот taniabog » 09 Авг 2006, 19:01

Здравейте! Колега от фирмата ми напусна с едномесечно предизвестие и се оказа, че предизвестието не е вписано като стаж. Такова обяснение са му и дали, че предизвестието не се води за стаж. Доколкота имам някакви познания си мисля, че трябва да му се начисли стаж за този период. Благодаря предварително!
taniabog
Нов потребител

Мнениеот nss » 09 Авг 2006, 20:09

Aко предизвестието е отработено, същото се зачита за трудов и осигурителен стаж и следва да се нанесе в трудовата книжка. Ако това не е направено от работодателя и същия отказва обърнете се с Искане към съответната Дирекция "Областна инспекция по труда". Ако сте от Варна ще Ви съдействам лично.
Успех.
nss
Нов потребител

Мнениеот taniabog » 10 Авг 2006, 09:17

Благодаря, но за съжаление няма да мога да се възползвам от услугите Ви, защото съм от В. Търново, но надявам се, че мога да ви ползвам за консултации. Успешен ден Ви желая!
taniabog
Нов потребител

Назад към Трудово право