- Дата и час: 25 Ное 2024, 09:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да си взема апартамента???
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Как да си взема апартамента???
Въпросът ми е следният.Имам апартамент с акт 15 в момента.В него живеят баща ми , втората му жена и децата им.1 е негово ,а другите 2 са от предишният й брак.Те в момента са в развод.Какъв е най-леснията начин да изгоня втората му съпруга с децата й от въпросното жилище , защото тя сама отказва да го напусне доброволно! Трябва ли да се притеснявам че евентуално може при един съдебен процес , съдът да я остави в жилището ми до навършване на пълнолетие на детето им? Има ли и някаква възможност тя да претендира за апартамента ми?
- bobar
- Нов потребител
Така поставения от вас проблем е наистина сериозен. С цел по най-добър начин да бъдат защитени вашите интереси е необходимо да се консултирате с адвокат!
УСПЕХ!
УСПЕХ!
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
Re: Адвокат
bobar написа:А да знаете някой адвокат при който да се консултирам?Тоест , да ми препоръчате някой???
Ако ми посочите от кой град сте мога да ви насоча към колеги адвокати.
УСПЕХ!
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
При положение, че сте от гр. София мога да ви препоръчам да се консултирате с адвокат Гергана Костакиева.
За контакти: гр. София ул."Фритьоф Нансен" № 25А, ет.1, ап.12, телефони: +359 89 7872010
УСПЕХ!
За контакти: гр. София ул."Фритьоф Нансен" № 25А, ет.1, ап.12, телефони: +359 89 7872010
УСПЕХ!
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|