начало

Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро

ОГРОМНА САТЕЛИТНА АНТЕНА

Казуси за недвижими имоти

ОГРОМНА САТЕЛИТНА АНТЕНА

Мнениеот pavelll_33 » 04 Юли 2006, 17:55

ЖИВЕЯ В ТРИЕТАЖНА КЪЩА, КОЯТО Е ПОСТРОЕНА НА КАЛКАН С КЪЩАТА НА МОЙ РОДНИНИ. НА ТРЕТИЯ ЕТАЖ НА ТЕРАСАТА СИ ТЕ МОНТИРАХА ОГРОМНА САТЕЛИТНА АНТЕНА КОЯТО ОТСТОИ НА 30см. ОТ МОЯТА ТЕРАСА. ТАКА МОНТИРАНА, МИ СЕ СТРУВА НАЙ МАЛКО НЕУМЕСТНО, ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ МИ ПРЕЧИ, ПЪК И ОПСЕНИЯТА МИ СА, ЧЕ СЪЩАТА МОЖЕ ДА ПРИВЛЕЧЕ МЪЛНИЯ И ДА МИ НАПРАВИ ПОРАЗИИ- ПИТАМ - ИМАЛИ НОРМАТИВИ КОИТО ДА УКАЗВАТ КАК, ПО КАКЪВ НАЧИН, И НА КАКВИ ОТСТОЯНИЯ ДА СЕ МОНТИРАТ ПОДОБНИ ТЕНИЧЕСКИ СЪОРЪЖЕНИЯ- ИСКАМ ДА СЕ ПРЕБОРЯ С НАГЛОСТА НА РОДНИНИТЕ- КАЖЕТЕ КАК? ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!
pavelll_33
Младши потребител

antena

Мнениеот galentinass » 05 Юли 2006, 12:29

Otgovor na vaprosa si moje6 da nameri6 v
Правилник
за управлението, реда и надзора в етажната собственост
galentinass
Младши потребител

Мнениеот galentinass » 05 Юли 2006, 12:42

pogledni i Закон за собствеността в частност за етажната собственост
Чл. 45. Собственикът на етаж или на част от етаж се изважда от сградата по решение на общото събрание:
а) ако използува или допуска да се използуват неговите помещения по начин, който излага сградата на опасност от пожар или от значителни повреди, и

б) (изм. - ДВ, бр. 33 от 1996 г.) ако систематически нарушава правилника или решенията на общото събрание за вътрешния ред в сградата или добрите нрави.

Общото събрание може да вземе решение за изваждане само след като собственикът е бил предупреден писмено от управителя, че ще бъде изваден от имота и ако и след това предупреждение не е прекратил нарушението.

Чл. 46. Собственикът може да иска от районния съд отмяна на решението на общото събрание за изваждането по реда, установен в правилника по чл. 49.
Въз основа на влязлото в сила решение на общото събрание по чл. 45 районният съд издава изпълнителен лист.
galentinass
Младши потребител

Мнениеот galentinass » 05 Юли 2006, 12:44

V. ОГРАНИЧЕНИЯ НА СОБСТВЕНОСТТА

Чл. 50. Собственикът на недвижим имот не може да извършва такива действия в своя имот, с които се създават пречки за използуването на съседния имот по-големи от обикновените
galentinass
Младши потребител

Назад към Имотни казуси