начало

Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро

Съсобственост

Казуси за недвижими имоти

Съсобственост

Мнениеот raia_g » 26 Юни 2006, 11:12

Здравейте,имам следният въпрос.Трима съсобственици на земеделска земя,единият съсобственик има 49,500дка,а другите двама общо 0,500дка. Съсобственика с по-голямата част от парцела иска да започне процедура по смяна на статута,другите двама съсобственици обаче са в чужбина и няма данни за тях.
Нямам опит в тази област и несам наясно,моля, ако някой е наясно нека ме насочи.Въпросът ми е има ли начин и какъв е той съсобственика да започне процедура по смяна на статута без съгласието на др.двама
raia_g
Потребител

Мнениеот elenakotzeva » 26 Юни 2006, 11:29

Най-лесно ще Ви бъде да откриете другите съсобственици и да получите от тях пълномощни. В противен случай мисля, че ще Ви е доста трудно
elenakotzeva
Потребител

Мнениеот raia_g » 26 Юни 2006, 11:57

Лошото е,че няма как да ги открием и двамата са нелегално в чужбина роднините на единият казват,че не са го чували от година ,а на другият,че го чули последно за нова година.И на двамата роднините твърдят ,че им нямат нито тел.нито нищо
raia_g
Потребител

Мнениеот skalata_tsak » 26 Юни 2006, 12:29

направете съдебна делба, да се прекрати съсобствеността. В противен случай нищо не правите.
skalata_tsak
Младши потребител

Назад към Имотни казуси