начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Документи за продажба на имот

Казуси за недвижими имоти

Документи за продажба на имот

Мнениеот Joe » 05 Мар 2005, 13:35

Искам да попитам има ли фирми които се занимават с подготвянето на документите за продажба на имот - ( данъчна оценка, скица, за липса на тежести б/у имота .................. ) и ако знаете някукви такси за ориентир

Благодаря
Joe

Re: Dokumenti za prodajba na imot

Мнениеот mkoleva » 05 Мар 2005, 13:40

Здравей,
имам удоволствието да работя в една такава фирма. "АДРЕС Недвижими имоти". Не знам от къде си, но фирмата има клонове в много градове. Ако се обърнеш към нея, ще получиш перфектно обслужване. А ако си от Велико Търново и аз мога да ти свърша тази работа. Пиши ми от къде си и аз ще те свържа с някого.
mkoleva
Младши потребител

Ot Sofia

Мнениеот Joe » 05 Мар 2005, 13:44

За колко време стават готови?
Кажи някаква такса за всичко
Joe

Advokat

Мнениеот plamenagadjonova » 18 Апр 2006, 14:15

Това по принцип го правят адвокатите й могат да ти свършат повече работа от фирма за недв.имоти й да ти дадат правно становище по проблема а не да ти притикът имота. Ще ти излезе й по-евтино.
Това си е наглост дето разни фирмички изземат работата на професионалистите!!!!!
plamenagadjonova
Младши потребител

Мнениеот an_jelika » 18 Апр 2006, 14:51

фирмите за недвижими имоти посредичат при сключване на сделки ... те не се занимават с подготовка на документи за изповядване на сделките при нотариус... отидете при адвокат ...
an_jelika
Младши потребител

Мнениеот casper » 18 Апр 2006, 16:16

Тези неща са елементарни и не е необходимо да си адвокат за да си ги набавиш. Виж ако става въпрос за изготвянето на проект на НА за покупко-продажба на недвижим имот - тогава ще трябва да се обърнете към професионалист - адвокат или нотариус.
casper
Нов потребител

Назад към Имотни казуси