Здравейте!
Моля за помощ!
Заведох дело срещу бившият си работодател за незаконно уволнение.
На първото дело постъпи искане за прехвърляне на делото в гр.Пловдив тъй като седалището на фирмата е там.В моят град също имат представителство, но съдията уважи молбата му.Сега чакам призовка за насрочено дело в Пловдив.Разстоянията са големи и едва ли ще мога да ходя на дела там.Какво да направя,за да върна делото отново във Видин?
Моля ако някои може да ми помогме ще му бъда благодарен!
- Дата и час: 24 Ное 2024, 15:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
трудовоправни отношения-моля за помощ!!!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Обърнете се към адвокатска кантора Цецо Иванов във Видин. Убедена съм, че ще Ви помогнат. Адреса можете да вземете от lex.bg
- luba
- Младши потребител
Подсъдността на делата е по седалището на ответника. Така че съдът правилно е уважил искането им. Няма как делото да се върен във Видин. Най-добре си упълномощете адвокат от Пловдив, който да Ви представлява, за да си спестите разходите. Ако ангажирате адвокат от Видин трябва да му плащате пътя до Пловдив.
- maria01
- Потребител
Благодаря Ви maria01.
Мога ли да прекратя делото и как точно да го направя?Има ли вариант да изпратя по пощата молба до съда в Пловдив за прекратяване?
Още веднъж благодаря и се надявам да ми отговорите
Мога ли да прекратя делото и как точно да го направя?Има ли вариант да изпратя по пощата молба до съда в Пловдив за прекратяване?
- salvov25
- Нов потребител
salvov25 написа:Благодаря Ви maria01.
Отказ от иска,но по подходящо е оттегляне за да можеш да си тормозиш отново работодателя!Да може по пощата с препоръчано писмо.чл.119 ал.1,2-ГПК
- jijiye
- Младши потребител
Много ви благодаря!!!
Знаех си, че някой ще ми помогне.Когато се заех да съдя работодателя си изхождах от мислълта ,че трябва да се престане с тези уволнения в тази фирма.Постоянно се наемат хора,работят известно време и ги уволняват.Е аз се задържах почти година ,но ето че и моят ред дойде.Нямах пари за адвокат и се заех сам.И ... вече знаете развоят.Благодаря ви!Ще напиша една молба за оттегляне на иска и ще я изпратя по пощата.Трябва ли да изтъквам някакви причини или само да искам оттегляне на исковата молба?
Знаех си, че някой ще ми помогне.Когато се заех да съдя работодателя си изхождах от мислълта ,че трябва да се престане с тези уволнения в тази фирма.Постоянно се наемат хора,работят известно време и ги уволняват.Е аз се задържах почти година ,но ето че и моят ред дойде.Нямах пари за адвокат и се заех сам.И ... вече знаете развоят.Благодаря ви!Ще напиша една молба за оттегляне на иска и ще я изпратя по пощата.Трябва ли да изтъквам някакви причини или само да искам оттегляне на исковата молба?
- salvov25
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|