- Дата и час: 25 Ное 2024, 06:04 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Made in България нотариуси, адвокати, съдии, прокурори
|
|
46 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Deputy_Major, МЛАДЕЖА, лунатик, BlaueAugen, Гуга, protektа,
Съвети?!?
Къде отидохте Deputy_Major, МЛАДЕЖА, лунатик, BlaueAugen, Гуга, protektа, Донна???
Нима вече ви няма да давате онези тъй желани компетентни съвети, насоки!!!
Къде отидохте Deputy_Major, МЛАДЕЖА, лунатик, BlaueAugen, Гуга, protektа, Донна???
Нима вече ви няма да давате онези тъй желани компетентни съвети, насоки!!!
- aramis
- Нов потребител
акокоеv
по отношение на случая: разбирам че нищо не сте предпеиели срещу нотариуса и агенцията за недвижими имоти! защо не предявите иск и срещу тях?нотариусът носи имущесвтена отговорност по ЗННД, за това че ви е причинил вреда съставяйки нотариален акт без да се увери (въз основа на някакъв друг НА) че продавачът действително притежява собственмостта. Агенцията (предполагам че тя ви е направила справка за тежести) - също носи отговорност
- akokoev
- Младши потребител
Доста по-рано всичко можеше да е ясно само с няколко проверк
Имам агенция за Недвижими имоти.
Не съм адвокат, но имам добър адвокат.
Когато продаваме имот, проверяваме цялата история. От всеки Нотариален акт назад, докато всичко стане ясно.
Документите се пазят при нотариусите при които стават сделките, дарения и т.н.
Проверката за тежести касае само тежестите върху имота.
Искам само да кажа, че ако се стигне до връщане на пари, следва Язваджиев да ви върне взетите пари+дадените за ремонт - дотук всичко в двоен размер и разноските по делото и лихвите .
Не съм адвокат, но имам добър адвокат.
Когато продаваме имот, проверяваме цялата история. От всеки Нотариален акт назад, докато всичко стане ясно.
Документите се пазят при нотариусите при които стават сделките, дарения и т.н.
Проверката за тежести касае само тежестите върху имота.
Искам само да кажа, че ако се стигне до връщане на пари, следва Язваджиев да ви върне взетите пари+дадените за ремонт - дотук всичко в двоен размер и разноските по делото и лихвите .
- svethristova
- Нов потребител
46 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|