- Дата и час: 25 Ное 2024, 05:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Завещание- оспорване
|
|
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Ами това е проблема, че не можем да видим завещанието, за да знам дали искам да се позова на нищожност или да искам намаляване на завещанието...Но в съдебното заседание нали др. страна ще го представи? ........
Благодаря за помощта на всички. Притеснено ми е, защото освен служебни защити още не съм имала други изяви в съда и имам много съмнения.
Най вероятно ще го представи .. ти пък го оспори ( е не лошо да го видиш и преди това - виж в архива на службата поне " на стъкло да го видиш") на основание чл 154 ГПК и в условията на евентуалност предви иск по чл 30 ЗН, евентуално помоли съда да ти даде възможност писменно да представиш стоновище, ако не можеш да реагираш веднага!! И аз си мислех,че няма да успея ( Щото бях на твойто положение), но се справих! Желая ти успех
Благодаря за помощта на всички. Притеснено ми е, защото освен служебни защити още не съм имала други изяви в съда и имам много съмнения.
Най вероятно ще го представи .. ти пък го оспори ( е не лошо да го видиш и преди това - виж в архива на службата поне " на стъкло да го видиш") на основание чл 154 ГПК и в условията на евентуалност предви иск по чл 30 ЗН, евентуално помоли съда да ти даде възможност писменно да представиш стоновище, ако не можеш да реагираш веднага!! И аз си мислех,че няма да успея ( Щото бях на твойто положение), но се справих! Желая ти успех
- 11111
- Гост
Младши адвокат написа:А ако не се е снабдил с нотариален акт( придобивна давност), но в съдебно заседание се позове на нея какво правя?Дали имам шансове тогава?
Ако се позове на нея, ще оспорвате и твърдите,че владението не е непрекъснато, явно, спокойно .... искате и свидетели и въобще действате според ситуацията !
- 11111
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|