- Дата и час: 28 Ное 2024, 22:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да изгоня наглите си наематели?
|
|
Гост,
ако четеш по-внимателно ще ги намериш.За твое улеснение ще ти цитирам две неща:
Гост от 8.12
Zdravei,Ani. Vij kolko hora iskat da ti pomognat - ne triabva da se predavash.
Pisha ti ot Germanija. Tuk e taka s naematelite...
Damiana12 13.12.05
Zdravei Ani ,
ot sartse ti pojelavam skoroshno prikliuchvane na tazi nepriatna istoria.Az cheta lexa ot Holland i tuk horata niamat problemi s imushtestvoto si kakto tova stana v poslednite godini v BG /......
За Швейцария също го има
Никога не бих си позволил да окалям някого или да обида
Ето и още нещо:
"Здравето ми съвсем се разклати, а съм сърдечноболна. Ако нещо се случи, ще помоля дъщеря ми да Ви пише."
ако четеш по-внимателно ще ги намериш.За твое улеснение ще ти цитирам две неща:
Гост от 8.12
Zdravei,Ani. Vij kolko hora iskat da ti pomognat - ne triabva da se predavash.
Pisha ti ot Germanija. Tuk e taka s naematelite...
Damiana12 13.12.05
Zdravei Ani ,
ot sartse ti pojelavam skoroshno prikliuchvane na tazi nepriatna istoria.Az cheta lexa ot Holland i tuk horata niamat problemi s imushtestvoto si kakto tova stana v poslednite godini v BG /......
За Швейцария също го има
Никога не бих си позволил да окалям някого или да обида
Ето и още нещо:
"Здравето ми съвсем се разклати, а съм сърдечноболна. Ако нещо се случи, ще помоля дъщеря ми да Ви пише."
- търпелив читател
Kam Tarpeliv chiatatael -
Zadraveite.az sam Kris.Tozi vapros sledia ot samoto nachalo - mnogo me vpechatli i vazmuti sizuazijat(az samata imam od dalgo vreme naemateli) i mnogo mi se iskash sas savet da pomogna na Ani.Sledia zialata,,korespondenzija " ot nachaloto.Chesto se vklüchvam v ,, razgovora", ako mi doide niakakva idea, no poniakoga pisha ,, gost", a ne Kris, no Damiana ne sam i ne sam v Holandija.
Naprimer -az vi otgovorih,, che imate pravo"Az napisah tozi tel no. - namerih go sluchaino v Pozvanete pri ;;naemi":Az i dadoh ideata da kaje, che e prodala apartamenta i da prati drug,, sobstvenilk."
Kris e jensko ime.Az pisha vinagi na latiniza, kiriliza niamam, tai kato sam v chujbina.Moje bi i zatova sam tolkova chesto v balg. forum - interesuvam se ot problemite na horata v Bg i cheta pochti vsichko.
Edinstvenoto v koeto moga da obvinia Ani, e neinoto bezdeistvie, slab harakter, nereshitelnost - tia poluchi vsiakavi vazmojni saveti i varianti, a nisto ne postigna.Zatova i napisah, che imate pravo.No ne vav vsichko.
Zadraveite.az sam Kris.Tozi vapros sledia ot samoto nachalo - mnogo me vpechatli i vazmuti sizuazijat(az samata imam od dalgo vreme naemateli) i mnogo mi se iskash sas savet da pomogna na Ani.Sledia zialata,,korespondenzija " ot nachaloto.Chesto se vklüchvam v ,, razgovora", ako mi doide niakakva idea, no poniakoga pisha ,, gost", a ne Kris, no Damiana ne sam i ne sam v Holandija.
Naprimer -az vi otgovorih,, che imate pravo"Az napisah tozi tel no. - namerih go sluchaino v Pozvanete pri ;;naemi":Az i dadoh ideata da kaje, che e prodala apartamenta i da prati drug,, sobstvenilk."
Kris e jensko ime.Az pisha vinagi na latiniza, kiriliza niamam, tai kato sam v chujbina.Moje bi i zatova sam tolkova chesto v balg. forum - interesuvam se ot problemite na horata v Bg i cheta pochti vsichko.
Edinstvenoto v koeto moga da obvinia Ani, e neinoto bezdeistvie, slab harakter, nereshitelnost - tia poluchi vsiakavi vazmojni saveti i varianti, a nisto ne postigna.Zatova i napisah, che imate pravo.No ne vav vsichko.
- Kris
кирилизация за Крис
Крис,
Ето линк за кирилизация
http://www.datecs.bg/index.html?div=sof ... oduct_id=1
Продукта е Flex Type 2k.Изтегляш и инсталираш.Лесно е.След това се превключва с натискането на бутона "ctrl"
По темата:
Все пак къде е Ани?
Ние не можем да вземем решение вместо нея,ако съществува този човек и не е герой от латино сериал.
Ето линк за кирилизация
http://www.datecs.bg/index.html?div=sof ... oduct_id=1
Продукта е Flex Type 2k.Изтегляш и инсталираш.Лесно е.След това се превключва с натискането на бутона "ctrl"
По темата:
Все пак къде е Ани?
Ние не можем да вземем решение вместо нея,ако съществува този човек и не е герой от латино сериал.
- търпелив читател
http://forum.abv.bg/cyr2lat/
Не е нужно да се инсталира нищо. Това е сайт във форума на АБВ, който мигновено ти кирилизира български текст, написан на латиница. Въвеждаш текста в лявото поле на сайта, кликваш върху ПРЕВЕДИ и веднага в дясното поле ти излиза текста на кирилица, при това преведен с пълна точност. Ползвам това от доста време и много ме улеснява. И така напълно се обезсмисля инсталирането на Flex Type, който само ще ти пълни твърдия диск.
Не е нужно да се инсталира нищо. Това е сайт във форума на АБВ, който мигновено ти кирилизира български текст, написан на латиница. Въвеждаш текста в лявото поле на сайта, кликваш върху ПРЕВЕДИ и веднага в дясното поле ти излиза текста на кирилица, при това преведен с пълна точност. Ползвам това от доста време и много ме улеснява. И така напълно се обезсмисля инсталирането на Flex Type, който само ще ти пълни твърдия диск.
- Rethera
:))))))))))))
Не знам дали това е латино сага или не...Не мога да твърдя категорично...Но ако е, наистина е много подло да се привличат клиенти по този начин-чрез спекулация и използване на съчувствието на хората...В подобни случаи се стига до приказката за лъжливото овчарче...Ако някой наистина има крещяшта нужда от помощ, няма да я получи заради такива хора...Съмнението като се загнезди веднъж, спиране няма....
Ако обаче всичко е истина, случаят е нещо нормално за България и трябва да се борим срещу това....Мисля, че всички тук изключваме фактора "страх"....Този фактор е играл винаги най-важната роля във всяка война от хилядолетия насам....Ако на мен ми се случи подобно нещо, казвам категорично, че тези помияри ще намеря начин да ги изхвърля...дори нещо повече...цял живот ще си спомнят докато си гледат белезите....Но със сигурност ще изпитвам страх от отмъщение...ще ги изгоня и после цял живот ще очаквам ответен удар....Ако законодателството защитава собствеността както трябва, няма да се стига до там...няма да има страх от отмъщение....
Не мога да разбера каква е тази законодателна активност от няколко години насам....насраха се да пишат и приемат закони....и най-незначителните глупости се уреждат със специален закон...А контрола по спазването - никакъв го няма....Хайде да си направим едно сдружение, подобно на "АТАКА", само че с нормални цели и идеали....Да се борим срещу беззаконието...Аз имам много енергия за изразходване.....Очаквам и други мераклий!!!!!:)))))) Има много работа за вършене....!!!!!!!!!!!!
koko333@abv.bg
Ако обаче всичко е истина, случаят е нещо нормално за България и трябва да се борим срещу това....Мисля, че всички тук изключваме фактора "страх"....Този фактор е играл винаги най-важната роля във всяка война от хилядолетия насам....Ако на мен ми се случи подобно нещо, казвам категорично, че тези помияри ще намеря начин да ги изхвърля...дори нещо повече...цял живот ще си спомнят докато си гледат белезите....Но със сигурност ще изпитвам страх от отмъщение...ще ги изгоня и после цял живот ще очаквам ответен удар....Ако законодателството защитава собствеността както трябва, няма да се стига до там...няма да има страх от отмъщение....
Не мога да разбера каква е тази законодателна активност от няколко години насам....насраха се да пишат и приемат закони....и най-незначителните глупости се уреждат със специален закон...А контрола по спазването - никакъв го няма....Хайде да си направим едно сдружение, подобно на "АТАКА", само че с нормални цели и идеали....Да се борим срещу беззаконието...Аз имам много енергия за изразходване.....Очаквам и други мераклий!!!!!:)))))) Има много работа за вършене....!!!!!!!!!!!!
koko333@abv.bg
- АЛЕКС
Поздрави от Ани!
Тя ви моли да я извините, че отдавна не ви е писала, но просто няма вече нет вкъщи.
Гледаите предаването утре по Нова телевизия от 19:45, което е по темата.
Ани се свърза с водещата Екатерина Анева и ще подготвят заедно следващото предаване кадето ще видите случая на Ани и ще разберете,че това не е измислена сага, а тъжната българска деиствителност.
Тя ви моли да я извините, че отдавна не ви е писала, но просто няма вече нет вкъщи.
Гледаите предаването утре по Нова телевизия от 19:45, което е по темата.
Ани се свърза с водещата Екатерина Анева и ще подготвят заедно следващото предаване кадето ще видите случая на Ани и ще разберете,че това не е измислена сага, а тъжната българска деиствителност.
- приятел на Ани
Много хора в чужбина не могат да си кирилизират PC-to в работата не че не знаят как, а защото няма да им позволят да инсталират каквото и да е (защита от вируси, фримена политика и т.н.)
И в крайна сметка това е правен, а не лингвистичен форум. Това, че няма право в БГ не е ли по-важно, от това че някой се е изказал както може.
И в крайна сметка това е правен, а не лингвистичен форум. Това, че няма право в БГ не е ли по-важно, от това че някой се е изказал както може.
- Гост
Но аз по-горе казах, че не е нужно да се инсталира нищо, за да ти се кирилизира даден текст. Но май малко хора знаят за този линк:
- Гост
- дикобраз
Здравейте!
Като ми разказаха какво става в моята тема, намерих пари и си включих нета.
"Търпеливият читател" мога да го извиня, нетът е пълен с какви ли не хора...но мисля, че параноята го гони яко и за да оборя изводите от "разследванията" му, призовавам админа да се намеси и да обяви IP -тата на всички, които са писали в темата ми.
Само болен мозък може да измисля такива саги и да ангажира и експлоатира доверието и съчувствието на хората. Има и такива, но аз ще направя всичко възможно да ви докажа, че не съм от тях и да изчистя името си от обвиненията на "Търпеливия читател".
И това ще е последното, което правя тук, защото наистина темата за някои се е изчерпала и ги дразни. Аз не искам да дразня хората. Все пак проблемът си е мой. Получих много обич и съвети и искрено благодаря на всички!
Утре Екатерина Анева ще ми се обади по телефона и ще ви уведомя кога да гледате новото предаване "Темата на Нова", в което ще ме видите и ще разберете, че всичко, което съм ви разказвала е истина.
Благодаря за разбирането.
Като ми разказаха какво става в моята тема, намерих пари и си включих нета.
"Търпеливият читател" мога да го извиня, нетът е пълен с какви ли не хора...но мисля, че параноята го гони яко и за да оборя изводите от "разследванията" му, призовавам админа да се намеси и да обяви IP -тата на всички, които са писали в темата ми.
Само болен мозък може да измисля такива саги и да ангажира и експлоатира доверието и съчувствието на хората. Има и такива, но аз ще направя всичко възможно да ви докажа, че не съм от тях и да изчистя името си от обвиненията на "Търпеливия читател".
И това ще е последното, което правя тук, защото наистина темата за някои се е изчерпала и ги дразни. Аз не искам да дразня хората. Все пак проблемът си е мой. Получих много обич и съвети и искрено благодаря на всички!
Утре Екатерина Анева ще ми се обади по телефона и ще ви уведомя кога да гледате новото предаване "Темата на Нова", в което ще ме видите и ще разберете, че всичко, което съм ви разказвала е истина.
Благодаря за разбирането.
- Ани
kam Rethera
http://forum.abv.bg/cyr2lat/ - Mnogo blagodaria, probvah i naistina funkzionira - ne predpolagah, che e vazmojno - obache niakoi spezifichni bukvi ne se poluchavat.
Ani, niamam vazmojnost da gledam balgarska televizija, no se nadiavam, che niakoi ste razkaje kak e minalo predavaneto.I kak te savetvat da postapish v tozi sluchai.
http://forum.abv.bg/cyr2lat/ - Mnogo blagodaria, probvah i naistina funkzionira - ne predpolagah, che e vazmojno - obache niakoi spezifichni bukvi ne se poluchavat.
Ani, niamam vazmojnost da gledam balgarska televizija, no se nadiavam, che niakoi ste razkaje kak e minalo predavaneto.I kak te savetvat da postapish v tozi sluchai.
- Гост
търпелив читател написа:Прочетете патетичните думи на Ани на 14.12,отговора и на Крис.Откъде Ани разбра че крис е жена-обръщение "мила".В текста на Крис няма използвано женски род.?!изпаднах в съмнение че някои от гостите Ани си ги пише сама.За съжаление не мога да проверя да не би да са изпращани от един и същ URL ,admiнистратора може да помогне
/Admin/Уважаеми съфорумници,
Темата няма да бъде затворена, понеже към нея има достатъчно интерес, тук няма никакви конспирации и постовете са писани от различни хора, не се безпокойте, проверено е.
Благодаря за намесата на админа!
- Ани
За тези, които не са гледали "Темата на нова" в събота, ще кажа, че предаването ни запозна с механизма на измамите от страна на наемателите, с конкретно пострадали хора, със силен и въздействащ коментар, с изказването на Герджиков, че този парламент няма възможност да внесе поправка в законите, които са от 1951 година! Иначе две групи работели по тях... Пострадалите като мен, са хиляди! Делата им се точат по 5 години в съда. Имаше хора, които бяха успели да проникнат и сменат ключалките на собствените си имоти и прокурорско решение връщаше наемателите обратно.
Наемодателите се таксуват като престъпници! Такъв е закона. Наемателите знаят това и го използват. Държавата защитава престъпниците! Не мога да го проумея, но е така.
Водещата, Екатерина Анева обеща да ми се обади днес, но не го направи...Пък и какво ново може да се прибави към всичко, казано и показано от нея. Аз съм просто поредния случай...
Наемодателите се таксуват като престъпници! Такъв е закона. Наемателите знаят това и го използват. Държавата защитава престъпниците! Не мога да го проумея, но е така.
Водещата, Екатерина Анева обеща да ми се обади днес, но не го направи...Пък и какво ново може да се прибави към всичко, казано и показано от нея. Аз съм просто поредния случай...
- Ани
Az sam ot tezi,koito niamat vazmojnost da gledat balg. televizija.
Iskam da popitam - poluchiha li naemodatelite niakakav savet, kak da se opraviat s tazi situatija?
Ili predvaveneto , v krajna smetka, e bilo dobra infornazija za ,,naglite naemateli" da stanat oste po - nagli, zastoto nikoi , po nikakav nachin ne moje da gi izgoni.Ako predi sa imali niakakvi samnenija i opasenija, sega moje da sa spokoini.
A vsichki ,,kandidat nagli naemateli" sigurno sa stignali do zaklüchenieto, che niama nujda da si kupuvat apartament - dostatachno e da si izberat kvartala i da se nanesat.
Kakvo pomogna tova predavane na naemodatelite?
kakvo e zaklüchenieto - namerete si ,,mutri", inache nikoi ne moje da vi pomogne.
E, Ani, poveche ugrizenija na savestta ne triabva da imash.
Mnogo varianti niama.
Ili si progai apartamenta ,, s naemateli".Po - malko ste zagubish, otkolkoto gubish sega.
Edin prijatelski savet - az , na tvoe miasto ,bih go prodala chrerz foruma.
Ubedena sam , che ste imash mnogo kandidat kupuvachi.Moje da imash stastie v nestastieto.
Jelaja ti uspeh!
Iskam da popitam - poluchiha li naemodatelite niakakav savet, kak da se opraviat s tazi situatija?
Ili predvaveneto , v krajna smetka, e bilo dobra infornazija za ,,naglite naemateli" da stanat oste po - nagli, zastoto nikoi , po nikakav nachin ne moje da gi izgoni.Ako predi sa imali niakakvi samnenija i opasenija, sega moje da sa spokoini.
A vsichki ,,kandidat nagli naemateli" sigurno sa stignali do zaklüchenieto, che niama nujda da si kupuvat apartament - dostatachno e da si izberat kvartala i da se nanesat.
Kakvo pomogna tova predavane na naemodatelite?
kakvo e zaklüchenieto - namerete si ,,mutri", inache nikoi ne moje da vi pomogne.
E, Ani, poveche ugrizenija na savestta ne triabva da imash.
Mnogo varianti niama.
Ili si progai apartamenta ,, s naemateli".Po - malko ste zagubish, otkolkoto gubish sega.
Edin prijatelski savet - az , na tvoe miasto ,bih go prodala chrerz foruma.
Ubedena sam , che ste imash mnogo kandidat kupuvachi.Moje da imash stastie v nestastieto.
Jelaja ti uspeh!
- Гост
Предаването си беше чисто информационно.
Прекрасни съвети и наръчник за тези дето не бяха чували как се правят тоя род измами...
Никакви изводи, никаква надежда.
Надеждата остана в парламента, но вече ви писах какво казаха оттам.
Иска ми се да се свържа с някакви европейски организации.
ТОВА СА РЕПРЕСИВНИ ЗАКОНИ!
Едно време селяните, т.н. партизани, са дошли в София, изхвърлили са хората от апартаментите и са се настанили на тяхно място. Това кощунство нарекли национализация.
Сега отново селяните се настаняват в апартаментите ни и това си е живо престъпление! Някаква форма на нова национализация...
Нямам нищо против хората от провинцията, не ме разбирайте погрешно /съпругът ми също не е от София/, но когато ни казват, че България не е София, много, много грешат.
Цяла българия се е трупнала в София. Лошо няма, но трябва да се знае, че животът тук не е само удоволствие, а е скъпо удоволствие...
Който няма пари да си плаща наема, просто си отива на село.
Наглите пришълци се превръщат в престъпници.
Законът ги защитава.
Законодателите отказват да приемат промените като приоритетни.
Което означава, че защитавайки престъпниците, извършват престъпление спрямо нас.
Те също имат имоти/и то какви/, но никой няма да ги обвини в самоуправство, защото си имат имунитет.
ТЕЗИ ЗАКОНИ СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!
СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА!
А ние, които искаме да си я защитим, сме обявени за престъпници!
Аз уважавам конституцията, но не се чувствам престъпник, за какъвто ме обявават, ако защитя имота си от узурпатори.
СРАМ МЕ Е ОТ ВАС, ГОСПОДА ЗАКОНОДАТЕЛИ!
ЕВРОПА ВИ ГЛЕДА!
СЪС СТАЛИНИСТКИ ЗАКОНИ ЛИ ЩЕ ВИ ПРИЕМАТ ТАМ ?!
Ние сме хиляди, както се каза в предаването.
Ще измислим някаква форма на протест.
Няма да позволим да ни ограбват!
Въпросът е много сериозен.
Искам да привлеча вниманието на европейските наблюдатели за да спре тази форма/коя ли поред/ на геноцид над българските граждани.
Моля, просъветвайте ме! Къде да потърся съдействие?
Не става въпрос само за моя случай.
Хиляди хора чакат това.
Прекрасни съвети и наръчник за тези дето не бяха чували как се правят тоя род измами...
Никакви изводи, никаква надежда.
Надеждата остана в парламента, но вече ви писах какво казаха оттам.
Иска ми се да се свържа с някакви европейски организации.
ТОВА СА РЕПРЕСИВНИ ЗАКОНИ!
Едно време селяните, т.н. партизани, са дошли в София, изхвърлили са хората от апартаментите и са се настанили на тяхно място. Това кощунство нарекли национализация.
Сега отново селяните се настаняват в апартаментите ни и това си е живо престъпление! Някаква форма на нова национализация...
Нямам нищо против хората от провинцията, не ме разбирайте погрешно /съпругът ми също не е от София/, но когато ни казват, че България не е София, много, много грешат.
Цяла българия се е трупнала в София. Лошо няма, но трябва да се знае, че животът тук не е само удоволствие, а е скъпо удоволствие...
Който няма пари да си плаща наема, просто си отива на село.
Наглите пришълци се превръщат в престъпници.
Законът ги защитава.
Законодателите отказват да приемат промените като приоритетни.
Което означава, че защитавайки престъпниците, извършват престъпление спрямо нас.
Те също имат имоти/и то какви/, но никой няма да ги обвини в самоуправство, защото си имат имунитет.
ТЕЗИ ЗАКОНИ СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!
СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА!
А ние, които искаме да си я защитим, сме обявени за престъпници!
Аз уважавам конституцията, но не се чувствам престъпник, за какъвто ме обявават, ако защитя имота си от узурпатори.
СРАМ МЕ Е ОТ ВАС, ГОСПОДА ЗАКОНОДАТЕЛИ!
ЕВРОПА ВИ ГЛЕДА!
СЪС СТАЛИНИСТКИ ЗАКОНИ ЛИ ЩЕ ВИ ПРИЕМАТ ТАМ ?!
Ние сме хиляди, както се каза в предаването.
Ще измислим някаква форма на протест.
Няма да позволим да ни ограбват!
Въпросът е много сериозен.
Искам да привлеча вниманието на европейските наблюдатели за да спре тази форма/коя ли поред/ на геноцид над българските граждани.
Моля, просъветвайте ме! Къде да потърся съдействие?
Не става въпрос само за моя случай.
Хиляди хора чакат това.
- Ани
Ани написа:...т.н. партизани, са дошли в София, изхвърлили са хората от апартаментите и са се настанили на тяхно място. Това кощунство нарекли национализация....
Mdaa, i tazi nazionalisazia znaem vsicki kolko dulgo traia. Da se nadiavame, che tvoia, a i podobni sluchai ste se razreschat po-burzo ot 45 godini
Ani, tova s mejdunarodnite organizacii e "blagorodno", no ne smiatam che ste dovede do uspeh. Tova e edin BG problem, koito ne vredi da mejdunarodnite otnoschenie... za sujalnie. Ne navrejda i mnogo na obraza na BG (kolkoto i tova da zvuchi paradoksalno)... za dase zanimava niakoi s tova. Tia naschta sudebna sistema ne funktionira v mnogo po-straschni i seriozni sluchai, ta kamo li niakoi ste se zanimava s naematelni otnoschenia.
Az bih edna ot tezi "za mirnoto razreschavane". Dnes triabva da kaja... sorry tova v BG ne e vuzmojno. Tja.... ostava ti samo edno
- Гост
Чл. 126ж от ГПК - възстановяване на владението по административен ред от съда. Изпраща се нотариална покана за напускане на имота, в която се посочва подходящ срок за освобождаването му. В едномесечен срок от изтичане на срока в поканата се подава молба до районния съд по местонахождението на имота. В 7-дневен срок съдът се произнася със заповед за възстановяване на владението, която се изпълнява незабавно чрез органите на полицията или кмета на населеното място. Със заповедта кмета може да наложи по искане на молителя и глоба на наемателя от 100 до 500 лева. Това е най-сигурният и законен начин.
- Юрисконсулт
ани сега погледнах че на 20.12.2005 си пратила нова нот.покана. т.е. всичко е започнало отначало.
както си чела, в другия форум направих сметка /съгласно това което ни омайват адвокатите спазвайки законите и сроковете/ че за 35 дни максимум трябва да има готово решение, нали ни говорят за бързо производство, та оттогава са минали близо 50 и ми е интересно дали наистина е бързо производство. ако решиш напиши докъде се е стигнало
както си чела, в другия форум направих сметка /съгласно това което ни омайват адвокатите спазвайки законите и сроковете/ че за 35 дни максимум трябва да има готово решение, нали ни говорят за бързо производство, та оттогава са минали близо 50 и ми е интересно дали наистина е бързо производство. ако решиш напиши докъде се е стигнало
- дикобраз
|
|