начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

отправих искане за закупуване на земя до областния управител

Казуси за недвижими имоти

отправих искане за закупуване на земя до областния управител

Мнениеот прецакан » 03 Фев 2006, 13:30

имам сграда върху земя часна държавна собственост и отправих искане за закупуване на земята до обласния управител но той категорично отказа да ми я продаде и каза че тъй като съм неправилния човек закупил тази сграда, земята няма да ми бъде продадена никога.какви са ми възможностите от тук нататък?сградата е купена с учредено право на строеж което е безсрочно
моля за съветите ви какво да правя?май съм принуден да продам сградата и да не си блъскам главата.другата възможност е да чакам следващия областен управител -той може и да ми разреши да купя земята?
прецакан

Мнениеот ххх » 03 Фев 2006, 17:40

А защо държите да закупите земята, след като най- вероятно по отношение на Вас е възникнало право на строеж върху нея и право на собственост върху сградата? Какво смятате, че ще спечелите ато закупите земята?
ххх

Мнениеот ммм » 03 Фев 2006, 18:08

коя година ви е учредено правото на строеж? Правото на строеж на вас ли е учредено или вие сте закупили готовата сграда?
ммм

Назад към Имотни казуси