Mоя близка говорила с нейни "приятели" и те я убедили да им продаде имот (до морето) за жълти стотинки. Продажната цена е толкова нереална, че чак е смошно. Тя не е невменяема, но се е повлияла от факта, че купувачите са и близки хора и им има доверие. А купувачите не знам как са я омаяли, при положение, че нормален човек в пълно съзнание не би продал такъв имот за толкова пари.
Какви са и шансовете според вас? Няма кой знае какво основание да подаде жалба за измама.
Пък и как се доказва стойността на иска, приположение, че тя е продала имота по тарифна оценка, а продажната цена е съвсем друга....
- Дата и час: 24 Ное 2024, 16:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
molq za pomosht
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Доколкото разбирам,сделката за продажбата е минала,т.е. вече имотът е прехвърлен.В този случай шансът е НИКАКЪВ. Тук не може да става и дума за измама.Може да се иска разваляне на договора от съда,но.....................си мисля,че той е изготвен перфектно и не би могло да стане нищо.Извинявайте,но НЕ Е ЛУД ТОЗИ,КОЙТО ЯДЕ КОКАЛА, а този който му го ДАВА! Все пак успех!
- галина
33 ZZD - eventualno
Mnogo e trudno tova, koeto iska6 da napravi6....ako ima niakakuv pismen dokument za realnata cena/obratno pismo/ s nego moje da se opitate da dokajete ne6to. Ina4e dokazvaneto za nali4ie na umi6leno vuvejdane v zablujdenie e mnogo trudno, triabva sus svidetieli da se dokazva, 4e sa ia podveli za pazarnite ceni, predstaviali sa neverni prou4vania za pazara i t.n., no 6ansa da uspee da se dokaje tova mi se struva dosta malka...
edinstvena vuzmojnost mi se struva pozovavane na 33 ZZD i da se opitate da dokajete, 4e dogovorut e sklu4en pri kraina neobhodimost i iavno neizgodni uslovia.
edinstvena vuzmojnost mi se struva pozovavane na 33 ZZD i da se opitate da dokajete, 4e dogovorut e sklu4en pri kraina neobhodimost i iavno neizgodni uslovia.
- TtTtT
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|