начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

регулация

Казуси за недвижими имоти

регулация

Мнениеот desitka » 18 Юни 2005, 18:28

Какъв е реда за вкарване в регулация на поземлен имот.
desitka

Re: регулация

Мнениеот Mistik » 19 Юни 2005, 16:41

Намираш си един архитект, който да ти направи ПУП на имота и подаваш молба в общината. Процедурата е различна в зависимост от размера на имота.
Mistik

Мнениеот desitka » 19 Юни 2005, 17:28

колко 6те ми излези при този архитект за 900кв.м. да ми направи ПУП?
desitka

Мнениеот Mistik » 19 Юни 2005, 18:56

Зависи от архитекта ... от кой град сте?
Mistik

Мнениеот desitka » 20 Юни 2005, 00:23

ОТ Варна съм раиона в който се намира мястото е местност планова доколкото знам 2 места под на6ето има ве4е регулация.
desitka

Мнениеот Mistik » 20 Юни 2005, 12:37

Ако е започнала цялостната регулация трябва да изчакате - не можете да подадете молба самостоятелно, всъщност можете но няма да я удовлетворят. Към коя община е мястото към Варна или Аксаково? Имам позната в Аксаковската община. Ако искате пишете ми на ICQ - 176359964[/i]
Mistik

Мнениеот deborah » 08 Юли 2005, 21:32

Za mestnost Planova - Varna, ima vljazul v sila plan na novoobrazuvanite imoti. Sushtata ve4e e sus statut na selishtno obrazuvanie. Spravki po imot se pravjat v Kmetstvo Mladost - v bloka na 4-ta poliklinika na bulevard Vladislav Varnenchik. Firma "Geoid" - Varna izraboti plana, mojesh da pravish spravki i v tehnija ofis na ulica "Georgi Benkovski" - purvijat blok ot garajite na pazara. Ako imotut ti popada v chertite na selishtnoto obrazuvanie, njama nujda da go vkarvash v regulacija, zashtoto to ve4e shte e. Ako shte go zastrojavash, shte ti trjabva individualen PUP i PRZ. Uspeh!

P.S.Izvinjavam se za latinkite bukvi!!!
deborah

Назад към Имотни казуси