- Дата и час: 28 Ное 2024, 06:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
savet sreshtu imotnite izmami!
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
savet sreshtu imotnite izmami!
Moje li nqkoi da me osvedomi kakvo se slu4va pri pokupkata na imot!nqkoia ot instituciite proverqva li snimkata na liceto koeto prodava imota ili ima shans da buda izlugan s falshivi li4ni dokumenti!Predi vreme moi priqtel be izmamen po podoben na4in,no s lek avtomobil i sega tursq informaciq dali kogato kupuvam imot moga da proverq snimkata na sobstvenika za da ne se okaje toi prosto naematel izmamnik!I pri tazi proverka trqbva li da zaqvq jelanieto da se napravi spravka si ili tq prisustva v procedurata po prodajbata?Blagodarq !!
- Jorkata
Re: savet sreshtu imotnite izmami!
Никога не може да има сигурност.
Използвайте читави адвокати и нотариуси.
Проверете данните на личната карта, адреса и т.н., но ако нямате доверие по-добре си потърсете друг имот.
Използвайте читави адвокати и нотариуси.
Проверете данните на личната карта, адреса и т.н., но ако нямате доверие по-добре си потърсете друг имот.
- запис
Re: savet sreshtu imotnite izmami!
Съмнявай се във всичко и във всеки! Има достатъчно начини да се провери това. Има много адвокати,пък и нотариуси,които си"затварят очите" в името на парите.Казвам това,защото има случаи на измамени и в тези измами са замесени,както колеги,така и нотариуси. Но.....не са всички такива,повечето спазват законите и не подвеждат клиентите си. Затова се обърнете към свестни,лоялни и знаещи.Не се предоверявайте!
- галина
съгласен с горните 2 мнения
Съгласен съм с колежките.
Имайте в предвид, че сам няма да се справите.
Не само , заради познанията.
Ако имате основания да считате, че неюо не е наред - има и други имаоти..
Имайте в предвид, че сам няма да се справите.
Не само , заради познанията.
Ако имате основания да считате, че неюо не е наред - има и други имаоти..
- Ant
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|