начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Има ли максимален срок, в който Окр. прокурор да извършва пр

Казуси за недвижими имоти

Има ли максимален срок, в който Окр. прокурор да извършва пр

Мнениеот Поля » 03 Яну 2005, 17:19

Здравейте!
Нека новата година Ви донесе здраве и късмет защото през изминалата година могократно ми помагахте да не се поболея!!!
Извинете ме отново за невежеството! Пак имам въпрос. От две години си купихме етаж от къща и започнахме да ходим по мъките, за което от време на време Ви писах и съм Ви безкрайно благодарна, че ми помагахте. Благодарение на това вече почти не обръщам внимание на неоснователните и лъжливи жалби на съседа си и някъкси се защитавам. Последно през август, моите съседи подадоха жалба в Окръжна прокуратура, че нотариалният ни акт бил нередовен. Май защото праводателите ни не са се плащали данъците на търпима постройка, която е част от покупката ми, но това е само мое предположение. От окръжна прокуратура са насрочили проверка на Икономическа полиция и от двете места отказват да ме запознаят с това какво точно проверяват и изобщо не са ме питали нищо, както не са питали и никои други съседи.
Мисля, че документите ни са редовни, но не ми е много спокойно, когато Прокуратура и Икономическа полиция се ровят в тях. Има прокурорска преписка, до материалите, на която също не искат да ме допуснат. Струва ми се някък некоректно Прокуратура да приема само доводите на жалбоподателите. Та в този смисъл:
Колко време максимум може да мине докато от Окръжна прокуратура приключат човъркането в документите ни (извинете ме, но е точно такова)? В какъв максимален срок от подаването на жалбата трябва да се произнесат? Къде е описан този срок? Има ли опасност Окръжна прокуратура да бъдат подлъгани?
Тази проверка ми е спряла друго изпълнително дело срещу съседа ми. По това дело съм взискател.
Благодаря Ви много!
Поля

Re: Има ли максимален срок, в който Окр. прокурор да извършв

Мнениеот младеж » 04 Яну 2005, 09:33

Кофти, ще трябва да искаш от прокуратурата да се активизира, като изтъкнеш вреди,щети и ....сълзи за теб..Успех.
младеж

Назад към Имотни казуси