начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Адвокатка от САК - много некоректна наемателка

Казуси за недвижими имоти

Адвокатка от САК - много некоректна наемателка

Мнениеот d44d44 » 20 Авг 2009, 13:54

Тази адвокатка ми дължи три наема и сметки за ток, парно и вода. Телефонът й ми дава съобщение "абонатът временно е изключил входящите обаждания". Очевидно живее в апартамента, но не отваря при позвъняване - това провериха мои близки. Стац.телефон в кантората й е закрит.
Аз живея в провинцията, инвалид съм и няма кой да ме докара до София за да се опитам да се срещна с нея. Моля някой да ми даде съвет какви мерки да мога предприема "от разстояние". Дали някой адвокат(разбира се срещу съотв.заплащане) би се съгласил да поговори с нея и да се опита да я вразуми чрез авторитетната си намеса?
Благодаря предварително на всеки, който реши, че може да ми помогне!
d44d44
Нов потребител

Re: Адвокатка от САК - много некоректна наемателка

Мнениеот Гост. » 20 Авг 2009, 13:58

Съжалявам за случващото ви се.

Само един съвет, ако позволите- адвокатите си изкарват хляба с приказки, та в този смисъл и да водите преговори с колегата- доколко ще е успешен според вас?

Наемете колега, ако откриете такъв, който снабден с писмените ви договорки, да подгони некоректната наемателка. Пък било то и адвокат.

Навъдиха се всякакви.
Гост.
Старши потребител

Re: Адвокатка от САК - много некоректна наемателка

Мнениеот Melly » 20 Авг 2009, 14:10

d44d44 написа:Тази адвокатка ми дължи три наема и сметки за ток, парно и вода. Телефонът й ми дава съобщение "абонатът временно е изключил входящите обаждания". Очевидно живее в апартамента, но не отваря при позвъняване - това провериха мои близки. Стац.телефон в кантората й е закрит.
Аз живея в провинцията, инвалид съм и няма кой да ме докара до София за да се опитам да се срещна с нея. Моля някой да ми даде съвет какви мерки да мога предприема "от разстояние". Дали някой адвокат(разбира се срещу съотв.заплащане) би се съгласил да поговори с нея и да се опита да я вразуми чрез авторитетната си намеса?
Благодаря предварително на всеки, който реши, че може да ми помогне!

Съжалявам да го прочета, d44d44. :oops:

Давам Ви линк http://lex.bg/bg/lawyers/authuser, от който ще влезете в личното й досие и ще се ориентирате какъв адрес за контакти е посочила колегата.
На първи прочит ми идва наум да й изпратите Нот. покана да изпълни задължението си към Вас - посочвате точно месеците и сумата съгласно чл./т. от Договор от ------/....г. между Вас и колегата, като изпишете текст, че й давате Х дни/седмици за доброволно изпълнение.
Ако и в този срок не получите парите си, Ви съветвам да предявите иск в съда, тъй като имате спор по наемно правоотношение с наемателя си, макар тя да е адвокат. Това си е чисто гражданскоправен спор.

Успех!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Имотни казуси