Здравейте, баба ми има няколко апартамента.
Измамници са й продали няколко апартамента с фалшиви НА. Имам информация ,че апартаментите са препродавани много пъти.
Ако все още не са извадени "обстоятелствени проверки" от нотариус, може ли баба ми да си ги върне?
- Дата и час: 30 Ное 2024, 10:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
много препродажби на апартаменти
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: много препродажби на апартаменти
Не е нужно нищо да прави роднината ви по права линия. Нещата ще се оправят и без нейната намеса. Не е нужна консултация с адвокат, не е нужно дори да сезирате държавното обвинение с някаква си жалба.
Препоръчвам да си живее спокойно старините. Няма да има проблеми.
п.п. така дали е ок.
Пропуснах- няма да имате нужда да водите и съдебни дела. Разбира се.
Препоръчвам да си живее спокойно старините. Няма да има проблеми.
п.п. така дали е ок.
Пропуснах- няма да имате нужда да водите и съдебни дела. Разбира се.
- Гост.
- Старши потребител
Доколкото познавам работата на държавното обвинение, тоест, прокуратурата, съвсем няма да е лесно да се върнат нещата.
А възможно е и да са накарали бабата да се подписва над празни листове, за пълномощни, разписки и т.н.
Доста внимателно се пипа в такива случаи - защото измамниците владеят различни хватки.
А и стандартният отговор на прокуратурата е - типични граждански отношения, оправяйте с в съдебно дело.
А възможно е и да са накарали бабата да се подписва над празни листове, за пълномощни, разписки и т.н.
Доста внимателно се пипа в такива случаи - защото измамниците владеят различни хватки.
А и стандартният отговор на прокуратурата е - типични граждански отношения, оправяйте с в съдебно дело.
- ivan_lawyer3
- Потребител
Колега, не сте наясно.
Прокуратурата връща всичко отнето- от часовниците до ... пари. Но не бива да и се пречи, като я задръствате с работа от рода на имоти, неистински документи, разписки и прочие.
Няма да образуват дори и предварителна проверка( според мен дознание), няма да разпитват никого, няма да има санкционирани. Пък това измамата( няма да е изобщо по реда на раздел 4) изобщо не е престъпно деяние от текст на НК.
така ок. ли е?
Прокуратурата връща всичко отнето- от часовниците до ... пари. Но не бива да и се пречи, като я задръствате с работа от рода на имоти, неистински документи, разписки и прочие.
Няма да образуват дори и предварителна проверка( според мен дознание), няма да разпитват никого, няма да има санкционирани. Пък това измамата( няма да е изобщо по реда на раздел 4) изобщо не е престъпно деяние от текст на НК.
така ок. ли е?
- Гост.
- Старши потребител
Сигурно си превишавам ангелите, но според мен - прокуратурата не е ефективна и т.н.
Но аз си отговарям само за моя хонорар.
Но аз си отговарям само за моя хонорар.
- ivan_lawyer3
- Потребител
Е, и аз от тази позиция съдя. Последната година преобладаващо хонорарите са ми все от таквиз красоти( като се замисля, от как тръгна новото НПК- то и от тогава са ми делата с такъв предмет). И ми плащат от прокуратурата.
- Гост.
- Старши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|