начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

издаване на удостоверение за имот - обстоятелствена проверка

Казуси за недвижими имоти

издаване на удостоверение за имот - обстоятелствена проверка

Мнениеот neyurist » 18 Юли 2008, 11:44

Моля, дайте ми Вашето мнение относно актуалността и вида на изискуемите документи за издаване на удостоверение, че одаден имот е/не е държавна собственост, като посочите правното основание за това /чл., ал.,нормативен акт/.
Благодаря Ви.
neyurist
Нов потребител

Re: издаване на удостоверение за имот - обстоятелствена пров

Мнениеот Melly » 18 Юли 2008, 13:44

neyurist написа:Моля, дайте ми Вашето мнение относно актуалността и вида на изискуемите документи за издаване на удостоверение, че одаден имот е/не е държавна собственост, като посочите правното основание за това /чл., ал.,нормативен акт/.
Благодаря Ви.

Здравейте Neyurist ,

За да си отговорите на поставения от Вас въпрос,
разполагате с ДВЕ ВЪЗМОЖНОСТИ:

1. Прочитате и осмисляте, доколкото ви е възможно, няколко нормативни акта, като ЗС, ЗОС, ЗДС и съответните поднормативни актове към тях, след което действате по процедурата,

или,

2. Ведно с всички налични документи, установяващи правия Ви интерес, отивате при адвокат за консултация.

Толкова, от мен.
За Вас, нещата може да изглеждат елементарни, но, уверявам Ви - не са.

УСПЕХ!
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот amateur » 18 Юли 2008, 13:54

Моля, дайте ми Вашето мнение относно сумата, която бихте платил/а за тази информация и вида на плащането, като посочите валута, срок, място на получаване.
Благодаря Ви.

Вие, г-н/г-жо неюрист, какво работите? Защото ние юристите обикновено работим като юристи и въпроси като Вашия (и с този тон) ни се задават от шефовете. Но, за лукса да си задават въпросите по този начин, си плащат солено. Толкоз от мен. Аи със здраве.
amateur
Младши потребител

Мнениеот neyurist » 18 Юли 2008, 14:46

Благодаря за изразените мнения. Зададеният от мен въпрос беше по-общо формулиран, но конкретно се интересувах за срока на действие на т.нар. МОЛБА-ДЕКЛАРАЦИЯ. Следва ли тя да се приема за удостоверителен документ съ срок на действие от 6 м. или е като ДЕКЛАРАЦИЯ би имала друг такъв?
Благодаря Ви.
neyurist
Нов потребител

Назад към Имотни казуси