Здравейте!
Имам сериозен проблем.Живеем в чужбина с приятеля ми на семейни начала и имаме детенце на 1 год.Искаме да си купим имот в София, но аз работя нелегално и немога да представя доходи.Одобриха ни за заем на база неговите договор и доходи.Искаме да го запишем на двама ни на име, но казаха, че неможе защото аз не участвам в плащането.
в такуж случай ако се разделим след 20 години аз нямам право на никакуж дял от жилище, което съм плащала 20 години!
Кажете как и какъв е реда, че да може да се впиша и аз като съсобственик?
Благодаря!
- Дата и час: 30 Ное 2024, 03:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Може ли да се запише на двама ни?
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Може ли да се запише на двама ни?
Tsureto написа:Здравейте!
Имам сериозен проблем.Живеем в чужбина с приятеля ми на семейни начала и имаме детенце на 1 год.Искаме да си купим имот в София, но аз работя нелегално и немога да представя доходи.Одобриха ни за заем на база неговите договор и доходи.Искаме да го запишем на двама ни на име, но казаха, че неможе защото аз не участвам в плащането.
в такуж случай ако се разделим след 20 години аз нямам право на никакуж дял от жилище, което съм плащала 20 години!
Кажете как и какъв е реда, че да може да се впиша и аз като съсобственик?
Благодаря!
я се оженете набързо проблема ви ще се реши на момента..
П.С. защо не сте се оженили до сега? Модерно ли е или..? Става за 15 мин и ден подготовка..? Щом имате детенце и смятате следващите 20 години да сте заедно -> защитете интересите на себе си и детето по най-разумния начин
- naughty
- Потребител
Имам несполучлив брак от преди това и май вече имам алергия към подписи, халки и т.н Не за друго....
- Tsureto
- Нов потребител
Tsureto написа:Имам несполучлив брак от преди това и май вече имам алергия към подписи, халки и т.н Не за друго....
не е сериозен довод. Рискувате твърде много. мое лично мнение.
- naughty
- Потребител
Може да се зпишат имената на двамата в нот. акт и да се учреди съсобственост. Вижте тази тема и мненията на колегите и ако има нещо неясно ще дообесняваме --> http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=31459
Последна промяна law_master на 10 Юли 2008, 22:38, променена общо 1 път
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
Ето къде бил ключа от бараката ))
Значи все пак можело, сигурна бях, че има начин
Благодаря много, много, много )))))
Значи все пак можело, сигурна бях, че има начин
Благодаря много, много, много )))))
- Tsureto
- Нов потребител
6 мнения