начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

ЗЗД - имотен казус

Казуси за недвижими имоти

ЗЗД - имотен казус

Мнениеот ychenica9 » 29 Юни 2008, 10:14

Здравейте!търся да наема Адвокат специалист по ЗЗД - имотен казус.
Ако някой има желание да помогне !
казусът е :
купих имот с предварителен договор за покупко продажба придружен със скица за ЧИПУП - нот.заверен.След около месец сделката беше финализирана пред Нотариус.Впоследствие при получаване на скица от общината констатирах,че ЧИПУП е извършен не според договора и скицата - отнета е част от УПИ-то предмет на ЧИПУП,освен това е променено предназначението на съседното УПИ собственост на продавача, което променя условията по начин, обременяващ закупеното от мен УПИ като го поставя в зависимост от Нар.№7 за
хигиенните изисквания за здравна защита на селищната среда.
На всичко отгоре и ЧИПУП не спазено изискване за съгласуване със
комп.органи /МЗ/ и т.н. и т.н. Допустимо ли е анулиране на сделката и какви са шансовете ми? проблема е - В.Търновски регион
ychenica9
Нов потребител

Мнениеот ychenica9 » 29 Юни 2008, 11:09

Браво!Отидох при нотариус който много е учил.Прегледа всички документи - които впоследствие се оказа ,че не си кореспондират със
клаузите по предварителен договор със скица!Адвокатът ми също много учил,не му прави впечатление !скицата по предварителния договор не съответства на скицата при окончателно изповядване пред
ноториуса!извършено е ЧИПУП в противоречие със договора.Аз откъде
да знам за тези промени?нали съм си наел учили юристи от вашето съсловие и си плащам като поп!Някой специалист в тая област да ми
даде координати за да обсъдим казуса и след това да действаме!
Не забравяйте уважаеми ,че вие също сте потребители на услуги в тая страна и също се нуждаете в определена степен от компетентно обслужване и взаимопомощ.
ychenica9
Нов потребител

Назад към Имотни казуси