- Дата и час: 30 Ное 2024, 03:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Помощ за наследство от Канада
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ за наследство от Канада
Здравейте, надявам се да ми дадете съвет. Благодаря Ви предварително. 1928г Дядо ми е заминал за Канада тук тук е оставил жена и 4 деца. В Канада се жени повторно. Починал е 1964г. Съпругата му от Канада изпраща документи за наследство което е оставил. Предвид обстоятелствата през тези години никой от наследниците не е могъл да вземе това наследство. Моля дайте ми съвет към кой /Български или Канадски власти/ трябва да се обърна за да си получим наследството.
- pushkin
- Нов потребител
Можете да се срещнете с канадския консул в София идва мисля 2 пъти в месеца.Адресът е София, ул. Московска /в сградата на Представителството на Европ. комисия/ има огромна табала на Представителството -/ съжалявам не си спомням номера/.
Успех!
Успех!
- arabela
- Потребител
Re: Помощ за наследство от Канада
pushkin написа:Здравейте, надявам се да ми дадете съвет. Благодаря Ви предварително. 1928г Дядо ми е заминал за Канада тук тук е оставил жена и 4 деца. В Канада се жени повторно. Починал е 1964г. Съпругата му от Канада изпраща документи за наследство което е оставил. Предвид обстоятелствата през тези години никой от наследниците не е могъл да вземе това наследство. Моля дайте ми съвет към кой /Български или Канадски власти/ трябва да се обърна за да си получим наследството.
В случая това касае канадските власти и би трябвало да се съобразите с тяхното законодателство. Поровете се в интернет и намерете българин практикуващ като адвокат в Канада - срещала съм подобни ... Консулството в случая ще ви посъветва същото, най-много да ви насочи към подобен адвокат, това все пак е въпрос от частно правен характер. Много зависи и в коя част на Канада е наследството. Има голяма разлика в законодателствата на различните провинции. Със сигурност ще ви трябва от България Удостоверение за родствени връзки с починалия ваш роднина. Моят съвет е да потърсите канадски адвокат (по възможност от български произход).
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|