- Дата и час: 30 Ное 2024, 01:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Публична продан/постановление/стари сметки
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Публична продан/постановление/стари сметки
Здравейте, ако някой има идея и няма нищо против да сподели при закупен имот на публична продан как да обоснова в електроразпределение и другите монополи това, че старите сметки не ги далжа аз и исковата молба по която е образувано дело за делба и пратено на публична продан заличаването и на какво основание е. Мерси.
- jores
- Нов потребител
Re: Publichna prodan/postanovlenie/stari smetki
jores написа:Здравейте, ако някой има идея и няма нищо против да сподели при закупен имот на публична продан как да обоснова в електроразпределение и другите монополи това, че старите сметки не ги далжа аз и исковата молба по която е образувано дело за делба и пратено на публична продан заличаването и на какво основание е. Мерси.
Ами има едни "правозащитни" институции дето се занимават с монополистите ... друг начин няма
Те си искат парите ОТ ИМОТА ... не осъзнават, че той не е СУБЕКТ, а ОБЕКТ на правото
Щото предполагам не искат да Ви пуснат тока ...
- inspectora
- Активен потребител
Благодаря за съдействието, на мен ми е ясно че нямат никакво правно основание да ме задължават със старите сметки и на тях също им е ясно /ама изнудват гадовете/ съгласно чл. 175 от ЗЗД имота се придобива чист образно казано но там става въпрос за придобиване на ипотекиран имот чрез публична продан а в случай на съдебна делба дали се прилага същи чл.?
- jores
- Нов потребител
jores написа:Благодаря за съдействието, на мен ми е ясно че нямат никакво правно основание да ме задължават със старите сметки и на тях също им е ясно /ама изнудват гадовете/ съгласно чл. 175 от ЗЗД имота се придобива чист образно казано но там става въпрос за придобиване на ипотекиран имот чрез публична продан а в случай на съдебна делба дали се прилага същи чл.?
Не само, че се придобива "чист" (има се предвид от вещни права на трети лица), но и облигационните задължения на стария собственик (за ток в случая) изобщо нямат отношение към имота (поне по мое мнение). Това, че ел.компаниите, ВИК и т.н. си водят партидите и по отношение на имота не прави задълженията за ток вещноправни (въпреки специалния ред за договорите с такива "доставчици" отношенията по тях си остават облигационни... )
Има си ред да Ви пуснат тока ... ако не можете да ги убедите "нормално" ...
- inspectora
- Активен потребител
Nali e forum sazdaden s takava cel da se komentirat podobni kazusi v sluchai che mi se naloji da polzvam uslugite na advokat shte go napravq. Blagodarq za sadeistvieto i nasokite commander, mnogo ste otzivchiv .
Sega da spodelq v CHEZ Bulgariq sa se ochovechili i ne napraviha nikakav problem za razlika ot avgust min. godina kogato se sblaskah s takav, ostanah s vpechatenieto che veche prehvarlqt partidite za vsqkakav tip sdelki bez da iskat zaplashtane na starite zadaljeniq. Blagodqrq na vsichki vzeli otnoshenie. I na vas comannder.
Нали е форум създаден с такава цел да се коментират подобни казуси в случай че ми се наложи да ползвам услугите на адвокат ще го направя. Благодаря за съдействието и насоките commander, много сте отзивчив :Д. Сега да споделя в ЧЕЗ България са се очовечили и не направиха никакъв проблем за разлика от август мин. година когато се сблъсках с такъв, останах с впечатението че вече прехвърлят партидите за всякакъв тип сделки без да искат заплащане на старите задължения. Благодяря на всички взели отношение. И на вас команндер.
Транслитерация на български текст от латиница на кирилица
karanedeff
Sega da spodelq v CHEZ Bulgariq sa se ochovechili i ne napraviha nikakav problem za razlika ot avgust min. godina kogato se sblaskah s takav, ostanah s vpechatenieto che veche prehvarlqt partidite za vsqkakav tip sdelki bez da iskat zaplashtane na starite zadaljeniq. Blagodqrq na vsichki vzeli otnoshenie. I na vas comannder.
Нали е форум създаден с такава цел да се коментират подобни казуси в случай че ми се наложи да ползвам услугите на адвокат ще го направя. Благодаря за съдействието и насоките commander, много сте отзивчив :Д. Сега да споделя в ЧЕЗ България са се очовечили и не направиха никакъв проблем за разлика от август мин. година когато се сблъсках с такъв, останах с впечатението че вече прехвърлят партидите за всякакъв тип сделки без да искат заплащане на старите задължения. Благодяря на всички взели отношение. И на вас команндер.
Транслитерация на български текст от латиница на кирилица
karanedeff
- jores
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|