начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Обособяване на мазе и таван в жилищна площ

Казуси за недвижими имоти

Обособяване на мазе и таван в жилищна площ

Мнениеот iliana_Yan » 23 Мар 2008, 21:58

Здравейте, можете ли да ми кажете има ли разлика при обособяването на мазе и таван в жилищна площ при свързването им с апартамент? Имам съсед, който отказва да ми даде съгласие за присединяването на тавана към апартамента ми защото, за него щяло да е по-сложно и по-скъпо да присъедини мазето към своя апартамент. Ако звуча объркващо моля да ме извините , но ситуацията е при нас е "не е важно на мен как ми е важното е на съседа да му е зле" Предварително Ви благодаря!
iliana_Yan
Нов потребител

Re: Обособяване на мазе и таван в жилищна площ

Мнениеот georgi07 » 24 Мар 2008, 10:06

iliana_Yan написа:Здравейте, можете ли да ми кажете има ли разлика при обособяването на мазе и таван в жилищна площ при свързването им с апартамент? Имам съсед, който отказва да ми даде съгласие за присединяването на тавана към апартамента ми защото, за него щяло да е по-сложно и по-скъпо да присъедини мазето към своя апартамент. Ако звуча объркващо моля да ме извините , но ситуацията е при нас е "не е важно на мен как ми е важното е на съседа да му е зле" Предварително Ви благодаря!

Разлика няма.И двете са нежилищни площи и ще се променя предназначението им-в жилищни.
georgi07
Потребител

Назад към Имотни казуси