начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Възможно ли е да спечеля дело с В и К

Казуси за недвижими имоти

Възможно ли е да спечеля дело с В и К

Мнениеот wewew » 12 Фев 2008, 11:52

Възможно ли е да спечеля дело с В и К при следните факти:В небитавана къща от 3 години без външна чешма отчетени 301 куб.м вода, вследствие замръзнал водомер. Водомерът се намира в циментираната маза на къщата. При ремонта е подменена и турбината освен натрошеното стъкло на водомера. Има спирателен кран към водоснабдяването на къщата преди и след водомера, като тръбите са източени през цялия отчетен период. Няма данни за наводняване на къщата и мазата. Лично аз не съм подписвала никакви документи, свързани с посочените показатели на въпросния водомер, само съм осигурила достъп до къщата.
wewew
Нов потребител

Мнениеот wewew » 12 Фев 2008, 14:56

Благодаря! Бих искала да знам, може ли фактът че не съм подписвала
никакви документи с показанията на водомера да ми послужи като солиден аргумент за доказване. Излиза че В и К могат да си пишат каквото си поискат и да те осъдят.
wewew
Нов потребител

Мнениеот ddesi » 12 Фев 2008, 15:48

Ако водомера е предаден за ремонт, то е следвало при поставянето му да е съставен протокол, да са записани данните му, а вие да сте го подписали- поне така мисля
ddesi
Младши потребител

Назад към Имотни казуси