Можете ли някак си да ни помогнете или да ни посъветвате,не знаем какво да правим,...
На мама и на татко сме 3 момичета (дори и един внук-моя беля).Преди години,те взеха заем от заложна къща(от Пловдив сме),почти 12 000 лв,ипотекирайки единствения ни дом и магазин,с който тогава изхранхвахме нашето не малко семейство.Банките тогава не даваха кредити...Върнахме на къщата 18 000 лв,мислихме да продължаваме да връщаме още,докато те не изпратиха съдя-изпълнител да описва имуществото ни.Зачудихме се какво става,но от "къщата"ни казаха че това е само фарса и да бадем спокойни,но ние се зачудихме и най-накрая си хванахме адвокат.(от Българоамериканската банка, бяха готови да ни отпуснат пари да покрием кредита,но заложната къща 1 месец нямаха сметка.......)Разбрахме че апартаментът(108 кв.м.) и магазинатът са пуснати на търг,а след време продадени за 44 000 лв на тяхен човек....Януари 2005 ни взеха магазина,а март 2005-апартамента,дори тогава детето ми(1год.,8месеца) с температура,ние предоставихме болничен лист,молейки съдията да ни остави докато детето ми се оправи,той ми каза"Каква ме интересува да не съм го правил аз"и ни изхвърлиха като кучета навън,след 2 дена малкият бе в болница с бронхопневмония.....
Преди печелихме повечето дела,но сега-явно адвокатът ни, не е добър.От тяхната страна никoй не се явява в съда дори,но взеха да печелят,а уж се води неуважение към съда,струва ми се че има здрава корупция.Дори се оказа на последното дело че им дължим още 10 000 лв-ХА!
Помогнете ни да докажем,че нещо не е наред,а ние ще сме Ви истински благодарни
Тел.за връзка:Борис(татко)-0898 86 82 98
Нина(моят) -0894 31 72 52
- Дата и час: 30 Ное 2024, 00:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Измамници
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Измамници
nina_k86 написа:Върнахме на къщата 18 000 лв,мислихме да продължаваме да връщаме още,докато те не изпратиха съдя-изпълнител да описва имуществото ни.
Ама много сте мислили,та кой кого измамил викаш?
Преди да дойде съдията-изпълнител,вие получавате призовка или уведомление ,че е настъпило дело и решение за дължимите суми.Също и ден за въвод на новите собственици.
Дори и да сте се укрили,все някой е подписал.Кой и как незнам,от укриването ви и незнанието е дошъл проблема според мен.Укрили сте се от интереса и бързото набавяне на остатъка,защото щом печелят дело те са представили нужните документи в които вие не сте изпълнили договарянето.
Човек трябва преди всичко да е умен,по-малко хитър.Във вашия случай от хитрост и укриване сами сте си навредили.
- izymena
- Потребител
съжалявам за случилото се Звучи ужасно!
Може би съществува нещо за което човек да се захване, но това може да се установи само ако занесете всички документи на адвокат.
Не изключвайте и възможността немарливостта на ваш роднина да ви е довела до това положение-все пак нямахте ли документи поне за платените суми?
Успех но каквото и да сторите едва ли ще си върнете продаденото чрез съдия-изпълнител имущество.
Може би съществува нещо за което човек да се захване, но това може да се установи само ако занесете всички документи на адвокат.
Не изключвайте и възможността немарливостта на ваш роднина да ви е довела до това положение-все пак нямахте ли документи поне за платените суми?
Успех но каквото и да сторите едва ли ще си върнете продаденото чрез съдия-изпълнител имущество.
- pitasht
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|