благодаря на всички,отговорили ми при предишния въпрос
оказа се,че къщата има разрешително за строеж и е изпълнена по точно определения план.дотук добре,но има още една "малка: подробност.по план къщата е 3 етажа+един мансарден,около 1,50 м в най-високата си част.обаче в удостоверението от общината е описан така:призем,етаж и тавански помещения
въпроса ми е при така даденото от общината определение,не се ли губи един етаж?в смисъл че това тавански помещения да е мансардата и така третия етаж "изчезва"???един оценител в еда банка ми даде съвет да отидем до общината и да ги помолим да направят описанието по следния начин:призем-избени помещения,етаж-партерен,тавански помещения-етаж
дали изобщо може да се промени описанието на имота,препоръчания начин удачен ли е и ако не,по какъв начин да бъде формулирано,и ако не може да се направи нищо по въпроса,дали ако бъде оставено така може да има последици или първоначално издаденото удостверение описва точно имота и няма да има нужда от промяна?благодаря на всички
тук може да видите предишната ми тема: http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=26222
- Дата и час: 29 Ное 2024, 21:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
нов въпрос относно разрешително за строеж?
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
уффффффффф, не мога да разбера защо някой като не получи отговор и айде почват нападките. ЕDEAM, както виждаш колегите ти помогнаха колкото могат, но не може да очаквате да ви решим всичките правни проблеми, още повече става дума за неща, свързани с документи и без да се видят тези документи, едва ли някой категорично може да каже нещо.
P.S. не си мислете, че това последното беше покана да пейстнете тук всичките си документи по темата и да продължите с въпросите.
P.S.2. вместо са се съветвате с оценители от банки, вземете се посъветвайте с някой колега. Има колеги, които работят преимуществено в тази област и досега да ви бяха спестили време и нерви.
P.S. не си мислете, че това последното беше покана да пейстнете тук всичките си документи по темата и да продължите с въпросите.
P.S.2. вместо са се съветвате с оценители от банки, вземете се посъветвайте с някой колега. Има колеги, които работят преимуществено в тази област и досега да ви бяха спестили време и нерви.
- barri
- Потребител
далеч съм от мисълта да пейстна всички документи тук.
потърсих просто още едно мнение,тъй като нотариуса,адвоката и оценителя на .....банк,към които се обърнах за съвет бяха на почти противоположни мнения по въпроса.реших,че тук може да има хора,които са по наясно с проблема.не съм молил никого персонално да ми дава отговор или да ми решава и тълкува всички правни старни по сделката.благодаря на отговорилите ми
потърсих просто още едно мнение,тъй като нотариуса,адвоката и оценителя на .....банк,към които се обърнах за съвет бяха на почти противоположни мнения по въпроса.реших,че тук може да има хора,които са по наясно с проблема.не съм молил никого персонално да ми дава отговор или да ми решава и тълкува всички правни старни по сделката.благодаря на отговорилите ми
- edeam
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|