Здравйте,
Имам молба да ми препоръчате ваш колега с опит при връщането на одържавена земя 1971г. в община Овча купел, гр.София-450кв.м., която в момента не се ползва по предназначение(мястото е празно и е все още общинска собственост).
Имаме АКТ за държавна собственост с който е извършено одържавяването, който е представен в общитната т.г., и от там ни уведомиха, че наши роднини са успели да си върнат техния имот през 2000г. чрез дело и ако решиме и ние можеме да минеме по техният път.
Предварително благодаря за помоща.
- Дата и час: 29 Ное 2024, 18:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Препоръка за адвокат -връщане на одържавен имот-Овча купел
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Naistina se nadiavam da popadna na chovek s opit pri tozi kazus.
Molia pishete mi na e-mail: stela_bojilova@yahoo.com
Molia pishete mi na e-mail: stela_bojilova@yahoo.com
- StelaBojilova
- Нов потребител
Благодаря все пак за отговора, въпреки, че не ми отговорихте напълно- четох някои от дискусиите и въпреки резкият ви тон видях доста полезни мнения.
Опитвах да се свържа с адвоката, който са ползвали роднините ни до 2000г., но се оказа невъзможно.
Може би е късно, но за съжаление имотните въпроси ги бях оставила на заден план.
От друга стана от общината ме посъветваха за този вариант тази година и затова съм решила да действам, но не ми се иска да откривам топлата вода. Притеснява ме само да не искат да ми отклонят вниманието от молбата ми за връщане на часта от парцела, която не е одържавена(тя е долепена до одържавената и също е около 450кв.м., и се води на името на наследодателят ми).
Опитвах да се свържа с адвоката, който са ползвали роднините ни до 2000г., но се оказа невъзможно.
Може би е късно, но за съжаление имотните въпроси ги бях оставила на заден план.
От друга стана от общината ме посъветваха за този вариант тази година и затова съм решила да действам, но не ми се иска да откривам топлата вода. Притеснява ме само да не искат да ми отклонят вниманието от молбата ми за връщане на часта от парцела, която не е одържавена(тя е долепена до одържавената и също е около 450кв.м., и се води на името на наследодателят ми).
- StelaBojilova
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|