начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

незаконно стоителство

Казуси за недвижими имоти

незаконно стоителство

Мнениеот kelly » 01 Сеп 2007, 19:47

В процеса на строителството, балконите ни са изградени с 0,10м (10см) по големи от това което е по проект.Съседът ми пуска жалба против мен.Разстоянието между нас е над допустимото, но до имотната ни граница е точно 3 метра. Стоежът не е завършен. Какво мога да направя?
kelly
Нов потребител

Мнениеот kelly » 02 Сеп 2007, 23:55

Аз не съм запозната с правото и ме есрам че задавам такъв въпрос, но това е неволята! Та въпросът ми е следният: Може ли член от ЗАНН да бъде използуван за обжалване на акт от ЗУТ? А адвокат ще си потърся още в понеделник ако вие имате някой към когото да ме насочите ще съм благодарна!
Членът е (чл,34 - Не се образува административнонаказателно производство, ако не е съставен акт за установяване на нарушението в продължение на три месеца от откриване на нарушителя или ако е изтекла една година от извършване на нарушението, а за митнически, данъчни, банкови, екологични и валутни нарушения, както и по Закона за публичното предлагане на ценни книжа и на нормативните актове по прилагането му и по Закона за регистър БУЛСТАТ - две години.)
kelly
Нов потребител

Мнениеот georgi07 » 03 Сеп 2007, 16:01

Отивате при главния архитект и правите промяна по време на строителството.Ако наистина сте спазили изискуемото разстояние до съседа няма да има проблем.
georgi07
Потребител

Назад към Имотни казуси