Моля, да ми изпратите примерен проект на нотариален акт по обстоятелствена проверка!! Помощ!!! Всичко ми е ясно за самото производство, но определено не знам, как да опиша присъствието на свидетелите и действията на нотариуса спрямо тях
Алек много благодаря, ама много ако имаш проблем потърси ме на avelislavova@abv.bg
извинете още не мога да си служа с форума
- Дата и час: 01 Дек 2024, 22:12 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
нотариален акт по обстоятелствена проверка
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
нотариален акт по обстоятелствена проверка
Последна промяна tayna на 16 Авг 2007, 20:51, променена общо 1 път
- tayna
- Нов потребител
Н О Т А Р И А Л Е Н А К Т
За СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ НЕДВИЖИМ ИМОТ ПРИДОБИТ ПО ДАВНОСТНО ВЛАДЕНИЕ …………………………………………
№ ………….… том …..… Рег. № ………… дело № …..…….. от …………г.
Днес 01.09.2005/първи септември две хиляди и пета/ година, подписаният - КАРАМФИЛКА КЛЯВКОВА - Нотариус с район на действие - района на Пловдивски Районен съд, рег. № 468 по регистъра на Нотариалната камара, на основание Постановлението ми …………….. от …………….2005 год., Молбата на ТРЕНДАФИЛ Акациев , жител на град Пловдив, ж и въз основа на разпита на свидетелите, които установиха, че същият има законно владение над имота в продължение на повече от 20/двадесет/ години, като го е ползувал през цялото време за свои и на семейството си нужди, без някой да пречи и оспорва собствеността и владението му, и на основание чл.483 и чл.484 от ГПК - съставих настоящия нотариален акт, с който признавам: ТРЕНДАФИЛ Акациев , “пенсионер”,жител на град Пл, за собственик по давностно владение на:******************
Урегулиран поземлен имот № I-1, находящ се в село
площ от /кв.м., в квартал по кадастралния и регулационен план на село одобрен със Заповед № , и от двете страни улици, ведно с построените в същия Полумасивна жилищна сграда и всички подобрения в имота.*******************************************
Данъчната оценка на имота е лева/********************
Съгласно приложените писмени доказателства:
1.Молба - декларация Изх.№
2.Скица № 1
3.Удостоверение
4.Удостоверение за данъчна оценка
Този Нотариален акт съставих в четири еднообразни екземпляра, първият от които се подреди в актовата книга при Нотариуса, два в Службата по вписванията и един се предаде на страната.
НОТАРИУС:……………………..
За СОБСТВЕНОСТ ВЪРХУ НЕДВИЖИМ ИМОТ ПРИДОБИТ ПО ДАВНОСТНО ВЛАДЕНИЕ …………………………………………
№ ………….… том …..… Рег. № ………… дело № …..…….. от …………г.
Днес 01.09.2005/първи септември две хиляди и пета/ година, подписаният - КАРАМФИЛКА КЛЯВКОВА - Нотариус с район на действие - района на Пловдивски Районен съд, рег. № 468 по регистъра на Нотариалната камара, на основание Постановлението ми …………….. от …………….2005 год., Молбата на ТРЕНДАФИЛ Акациев , жител на град Пловдив, ж и въз основа на разпита на свидетелите, които установиха, че същият има законно владение над имота в продължение на повече от 20/двадесет/ години, като го е ползувал през цялото време за свои и на семейството си нужди, без някой да пречи и оспорва собствеността и владението му, и на основание чл.483 и чл.484 от ГПК - съставих настоящия нотариален акт, с който признавам: ТРЕНДАФИЛ Акациев , “пенсионер”,жител на град Пл, за собственик по давностно владение на:******************
Урегулиран поземлен имот № I-1, находящ се в село
площ от /кв.м., в квартал по кадастралния и регулационен план на село одобрен със Заповед № , и от двете страни улици, ведно с построените в същия Полумасивна жилищна сграда и всички подобрения в имота.*******************************************
Данъчната оценка на имота е лева/********************
Съгласно приложените писмени доказателства:
1.Молба - декларация Изх.№
2.Скица № 1
3.Удостоверение
4.Удостоверение за данъчна оценка
Този Нотариален акт съставих в четири еднообразни екземпляра, първият от които се подреди в актовата книга при Нотариуса, два в Службата по вписванията и един се предаде на страната.
НОТАРИУС:……………………..
- alek.dskbank
- Младши потребител
Re: нотариален акт по обстоятелствена проверка
tayna написа:Моля, да ми изпратите примерен проект на нотариален акт по обстоятелствена проверка!! Помощ!!! Всичко ми е ясно за самото производство, но определено не знам, как да опиша присъствието на свидетелите и действията на нотариуса спрямо тяхАлек много благодаря, ама много ако имаш проблем потърси ме на avelislavova@abv.bg
извинете още не мога да си служа с форума
Това е работа на нотариуса - Постановлението, което ще издаде по извършената обстоятелствена проверка
Можеш да приготвиш проект - Вж. Ръковоството на Омарбалиев
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
-
karanedeff - Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|