начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

общината където е вилата ми извърши строеж и търпя загуби

Казуси за недвижими имоти

общината където е вилата ми извърши строеж и търпя загуби

Мнениеот manjana » 20 Ное 2006, 22:11

наскоро общината кадето е вилата ми извърши един строеж от който търпя голями матерялни щети поради некачествено изпълнено строителство Жалвах се към общината но те случайно ми затриха Жалбата след което се жалвах и до РДНСК от кадето получих отговор че "Строежът е изпълнен съгласно одобрените проекти и е изготвена необходимата документация и намясто не констатирали незаконен строеж" .Какво да правя и каде да се жалвам за да си оправят бакиите?
manjana
Младши потребител

Мнениеот gosho72 » 20 Ное 2006, 23:59

Не става ясно от изложеното във Вашия пост точно "какви са бакиите" и какви вреди сте претърпели.
Мога само да Ви посоча реда за обжалване актовете на началник РДНСК.това се извършва по реда на чл.216,ал.6 във връзка с чл.215 от закона за устройство на територията,а именно,че обжалването относно законосъобразността е пред съда по местонахождение на недвижимия имот и в зависимост от цената на засегнатия интерес.Когато искът е неоценяем обжалването следва да се извърши пред съответния Окръжен съд /за гр.София-пред СГС/.
За по-конкретна информация потърсете адвокатска помощ.
gosho72
Потребител

Назад към Имотни казуси