Здравейте - може ли някой да ми даде съвет - искам да прехвърля мои имот на децата си (целта ми е да не се води на мое име известен период от време ): Под каква форма да го направя , за да мога да си го варна обратно без проблем - дарение, срещу гледане или някаква друга форма.Децата ми са пълнолетни.
Благодаря предварително, ако някои ми отговори.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 03:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Дарение - или някаква друга идея?
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Чудя се на акъла на тези, които задават въпроси тук - най-вече по-сложни въпроси, които предполагат запознаване с документи от страна на отговарящия. Пари ли нямат тези хора, тарикатлък ли е това нямам идея.
Още повече ме учудват колегите, които изстрелват 100 % убедени отговори на поставените въпроси - вие да не сте врачки, бе колеги? Дата и място на раждане - и хоп отговорът готов, хвърлихме боба!
Всичко това е несериозно, а адвокатите направо се подиграват със себе си!
Тоя пък тук направо нарежда - друга идея. Другата идея, като си платиш!
Още повече ме учудват колегите, които изстрелват 100 % убедени отговори на поставените въпроси - вие да не сте врачки, бе колеги? Дата и място на раждане - и хоп отговорът готов, хвърлихме боба!
Всичко това е несериозно, а адвокатите направо се подиграват със себе си!
Тоя пък тук направо нарежда - друга идея. Другата идея, като си платиш!
- !?!
- Гост
Kam !?! -
Horata, koito iskat savet ot foruma, ne go praviat nepremenno zastoto iskat da spestiat pari.Poniakoga iskat da znajat ima li smisal ili ne da se obarnat kam advokat.
Logochno e da se smiata, che ako napravia prodajba ili kakvoto i da e, tova triabva da mine prez advokat, na koito ste bade plateno.( Moje sluchaino da popadna na vas!)
I drug pat sam se obrastala za savet kam foruma, i sprored otgovora, sam se obrastala kam advokat ili ne.
Koi ne -advokat ima pravo da zadade vapros vav foruma i koi ne?
kam Nikoi - blagodaria za vnimanieto i se izviniavam
Horata, koito iskat savet ot foruma, ne go praviat nepremenno zastoto iskat da spestiat pari.Poniakoga iskat da znajat ima li smisal ili ne da se obarnat kam advokat.
Logochno e da se smiata, che ako napravia prodajba ili kakvoto i da e, tova triabva da mine prez advokat, na koito ste bade plateno.( Moje sluchaino da popadna na vas!)
I drug pat sam se obrastala za savet kam foruma, i sprored otgovora, sam se obrastala kam advokat ili ne.
Koi ne -advokat ima pravo da zadade vapros vav foruma i koi ne?
kam Nikoi - blagodaria za vnimanieto i se izviniavam
- Гост
- Никой
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|