Molia za savet - iskam da pomogna na moi prijatel.
Blizo 8 godini vodi delo stestu stroitelna fitma, kojato e prodala obekti na zeleno i e falirala.Ima si i advokat za zelta.
Az mislia, che podobno delo niama smisal, no tova e drug vapros. Do sega e platil dosta pari. Poslednata suma, kojato plati predi dva meseza e 2000 lv. Vazmojno li e da se otkaje ot deloto i da poiska tezi pari - poslednata suma - obratno?
- Дата и час: 25 Ное 2024, 01:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Molia za savet
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Гост
I az mu zadadoh tozi vapros - zasto vodi delo, sled kato firmata e falirala - Advokata mu ne mu bil kazal, che niama smisal.I taka si varvi s godini.Toi mi razkaza sluchaja, i az iskam da mu pomogna sas savet, zastoto spored men niama smisal ot podobno delo.
2000 lv e niakakva poredna darjavna taxa, dokolkoro razbrah Otedno e honorara na advokata.
Daite mi savet, molia
2000 lv e niakakva poredna darjavna taxa, dokolkoro razbrah Otedno e honorara na advokata.
Daite mi savet, molia
- Гост
Moga da napisha samo kakvoto znam - ne predpolagah, che niakoi ste mi otgovori i zatova ne sam pitala podrobnosti.
Predi 7 - 8 god. Stroiteliat e prodal apartamenti na zeleno - stroejat e samo na plocha vse oste -Vzel e pari i e faliral - ne prItejava nisto na negovo ime.Mojat poznat e vzal advokat i do sadi za parite, koito e dal togava. Sluchaino stana vapros, che poslednata vnoska kam deloto e bila 2000 lv, a toi e na kraja na finansovite si vazmojniosti.
Az reshih da popitam vav foruma za savet - javno negovijat advokat mu dava greshni saveti.
Dali moje da si poiska obratno pone poslednata vnesena kam deloto suma?
Blagodaria predvaritelno.
Predi 7 - 8 god. Stroiteliat e prodal apartamenti na zeleno - stroejat e samo na plocha vse oste -Vzel e pari i e faliral - ne prItejava nisto na negovo ime.Mojat poznat e vzal advokat i do sadi za parite, koito e dal togava. Sluchaino stana vapros, che poslednata vnoska kam deloto e bila 2000 lv, a toi e na kraja na finansovite si vazmojniosti.
Az reshih da popitam vav foruma za savet - javno negovijat advokat mu dava greshni saveti.
Dali moje da si poiska obratno pone poslednata vnesena kam deloto suma?
Blagodaria predvaritelno.
- Гост
Mojat prijatel, za sajalenie, niama kompütar, a i da imashe, niamashe da doide do ideata da popita, dokolkoto go prezeniavam - steshe da prodaljava da si vodi delo s Vjatarni melnizi.
Dobre, pitam za moja informazija - dokolkoto sam chuvala, za da se zavede delo, se prastat niakakvi, darjavni taksi, v zavisimost ot iska.
Tiah imam predvid - no moje i da ne se izraziavam pravilno.
Ako Vi iznerviam, ne mi otgovariaite.Az se opitvah samo da pomogna.
Dobre, pitam za moja informazija - dokolkoto sam chuvala, za da se zavede delo, se prastat niakakvi, darjavni taksi, v zavisimost ot iska.
Tiah imam predvid - no moje i da ne se izraziavam pravilno.
Ako Vi iznerviam, ne mi otgovariaite.Az se opitvah samo da pomogna.
- Гост
- Никой
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|