Наследница съм на парцел в провинцията.Други хора са построили къщи в парцела ми преди 10г.,като са използвали удостоверение за идентичност на регулационни данни с невярно съдържание.През всичките години съм си плащала данъците и сега си плащам данъка..Тогава съм била малолетна.
Сега съм на 20год.Какво да правя?Могат ли собствениците на къщите да си извадят нот. акт за земята?Как да си върна парцела?
- Дата и час: 25 Ное 2024, 01:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
НАСЛЕДНИЦА СЪМ НА ПАРЦЕЛ
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Заведете дело пред районния съд по местонахождението на имота, като за целта ангажирайте адвокат. Той ще се погрижи да защити адекватно интересите ви. Хората, които са се настанили, могат по принцип да се позоват на давност, но след като сте плащали вие данъци и имота се води по партида на ваше име в данъчното, мисля, че няма да имат голям успех. В хода на делото ще се установи кой какви претенции има по отношение на имота и кой с какви права е.
- maycheto
- Младши потребител
Заведете дело пред районния съд по местонахождението на имота, като за целта ангажирайте адвокат. Той ще се погрижи да защити адекватно интересите ви. Хората, които са се настанили, могат по принцип да се позоват на давност, но след като сте плащали вие данъци и имота се води по партида на ваше име в данъчното, мисля, че няма да имат голям успех. В хода на делото ще се установи кой какви претенции има по отношение на имота и кой с какви права е.
- maycheto
- Младши потребител
- maycheto
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|