начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Възложители по ЗУТ - проблем

Казуси за недвижими имоти

Възложители по ЗУТ - проблем

Мнениеот Добрев » 15 Сеп 2005, 09:25

Какво става, ако не всички, които са възложители по ЗУТ, фигурират в разрешението за строеж (за довършване на частично построена сграда) ?
Има ли начин да се допълни това разрешение? Може ли главният архитект да откаже?
Аз имам апартамент в изградената част, а не съм записан в новото разрешение за строеж.
Това значи ли, че няма да ме търсят за акт 15 ?

Какво да направя? Посъветвайте ме, моля!
Добрев

Мнениеот Добрев » 15 Сеп 2005, 11:03

Може ли някой да ми помогне? Поне да ме ориентира. Проблемът ми е сериозен.
Добрев

Мнениеот protekta » 15 Сеп 2005, 15:35

Дайте малко повече информация по случая!
Има старо и ново разрешение за строеж ли? Има ли разлика между двата архитектурни проекта, или старият е пресъгласуван ?
protekta
Потребител

Re: Възложители по ЗУТ - проблем

Мнениеот Гост » 05 Окт 2005, 17:49

Добрев написа:Какво става, ако не всички, които са възложители по ЗУТ, фигурират в разрешението за строеж (за довършване на частично построена сграда) ?

:?:
Гост

Мнениеот Гост » 05 Окт 2005, 18:04

Anonymous написа:
Добрев написа:Какво става, ако не всички, които са възложители по ЗУТ, фигурират в разрешението за строеж (за довършване на частично построена сграда) ?

Няма проблем. Никой няма да си създава излишни грижи да допълва разрешението за строеж при всяка покупка на имот в сграда, която се строи.
Гост

Мнениеот protekta » 06 Окт 2005, 07:53

Anonymous написа:
Anonymous написа:

Няма проблем. Никой няма да си създава излишни грижи да допълва разрешението за строеж при всяка покупка на имот в сграда, която се строи.

Може на практика да няма проблем, но е възможно и да има. При всички положения информацията, която е дал питащият, е твърде оскъдна, за да може да се разсъждава.
protekta
Потребител

Назад към Имотни казуси