начало

Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна Тълкувателно решение: И чиновниците в МВР имат право на пари за храна

имот ,за който аз имам съвсем редовен нот.акт

Казуси за недвижими имоти

Re: подкупни ли са съдиите

Мнениеот _ » 19 Фев 2005, 00:49

BG sydyt e stanal za smqh. Nikoj mu ne vqrva - dazhe i I4ko.
Ne znam, dali sydiite sa podkupni? Ne znam dali sa prosto nekydyrni? A dali pyk ne e i ot dvete po-malko? Fakt e, 4e re6eniqta im se obzhalvat do do dupka, a advokatite opredeleno ne sa v tsvetu6to finansovo systoqnie.
Naposledyk - i ot USA, i ot EU zapo4naha otkrito da kritikuvat BG pravorazdavaneto. A tova, 4e sydyt nqma avtoritet ne e dobre za nikoj v BG - nito za advokatite, nito za biznesa, nito za ikonomikata na BG.
Izvodyt e, 4e naistina trqbva da se napravi ne6to za podobrqvaneto na rabotata na syda. Problemyt e, 4e ne vizhdam kakvo, koi i kak 6e go napravi.
_

Мнениеот ичко » 19 Фев 2005, 11:24

какво да направя в случая ,ИМАМ ЛИ ИЗБОР?
има ли закон ,който да не се тълкува ,така както е угодно за някой див селяндур с 500 кинта в джоба?
вие нали всички сте в правосъдната система ,що не тръгнете с рогата напред за да промените нещо?
аз съм обикновен гражданин ,който си плаща редовно данъците ,за да могат разните органи и апарати на държавата да функционират.
пак питам ,какво да направя аз ,при положение ,че личните ми интереси са засегнати от продажни ,подкупни и корумпирани съдии....и случая въобще не е толкова съществен - някаква дребна делба ,нищо важно.
ичко

Мнениеот shveda » 19 Фев 2005, 11:30

В тоя ред на мисли си прав. Но това са неща много трудно доказуеми и за съжаление ако нямаш "бетон" доказателства, не можеш да направиш нищо. Дори има пасност да навредиш сам на себе си. Трябва друг начин на мислене като цяло в обществото. Аз също се сблъсквам с абсурдни решения и определения, както и действия от страна на магистратите, които не проумявам. Понякога се вбесявам, понягога ми се плаче, защото трудът ми отива на вятъра, но върви докажи!
shveda
Потребител

Мнениеот ippon » 19 Фев 2005, 21:19

докато има имунитет и несменяемост така ще е.Няма разумен аргумент в полза на тези две привилегии.Всичко в тяхна подкрепа е подкрепа и за онези,които фактически правосъдят в България: организираната престъпност.те си подредиха кадрите и измислиха тяхната веченост в този им статут.Само някакъв вид масов избор може до известна степен да пооправи нещата,но не чрез мафиотски формирования като ВССъвет и прочие.
ippon
Потребител

Мнениеот Пионерче » 19 Фев 2005, 22:58

Ичко, така и не казахте номера на делото и съда, че да може някой да го погледне.
Пионерче

Мнениеот ичко » 19 Фев 2005, 23:04

добре де ,това нещо ше промени ли ,толкова ли е важно да се знае за какво точно става въпрос ,ти какво отношение (конкретно) към случая?
ичко

Мнениеот enigma » 19 Фев 2005, 23:29

Да, иначе аз лично имам чувството, че сте журналистът или журналистката, който преди се подвизаваше тука като Деси.

Пионерче,

отговорих ти за Есобств.:)
enigma

Предишна

Назад към Имотни казуси