- Дата и час: 28 Ное 2024, 16:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
какви са прават на наемателите през зимния период
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
какви са прават на наемателите през зимния период
Ние сме изрядни наематели, плащаме си сметките навреме. Получихме предизвистие за освобождаване на наетия от нас апартамент. Сега е зимен период искам да знам какви са прават ни за удължаване на срока на наема до април - май. Семейство сме с малка дете.
- naematel
Re: какви са правата на наемателите през зимния период
naematel написа:Ние сме изрядни наематели, плащаме си сметките навреме. Получихме предизвистие за освобождаване на наетия от нас апартамент. Сега е зимен период искам да знам какви са правата ни за удължаване на срока на наема до април - май. Семейство сме с малко дете.
- Гост
Re: какви са правата на наемателите през зимния период
naematel написа:Ние сме изрядни наематели, плащаме си сметките навреме. Получихме предизвистие за освобождаване на наетия от нас апартамент. Сега е зимен период искам да знам какви са правата ни за удължаване на срока на наема до април - май. Семейство сме с малко дете.
- Гост
- Гост
При долни наемодатели можеш да си спестиш някои сметки и дори наеми. Виж темата за наемателя, който не иска да напуска и не могат нищо да му направят. Досега отговорилите дано да попаднат при гадни хазяи, та да видят какво е тормоз. Простотията не ходи в гората, простотията ходи при наемодателите.
- Гост
не сте изрядни въобще
Не сте изрядни въобще, а и детето ти не е хич малко. А що се отнася до неплатените сметки има си съдилища за тази работа
- оз
не сте изрядни въобще
Не сте изрядни въобще, а и детето ти не е хич малко. А що се отнася до неплатените сметки има си съдилища за тази работа
- оз
- Ани
- Гост
13 мнения
• Страница 1 от 1
|
|