начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

VAPROS?NASLEDSTVO

Казуси за недвижими имоти

VAPROS?NASLEDSTVO

Мнениеот STOYANOVA » 04 Дек 2005, 14:38

DOBAR DEN
NAKRATKO.AZ SAM 33 GODINI I GIVEQ V 4UGBINA.OTGLEDANA SAM OT BAB MI DQDO MI KOTO PO4INAXA.MOQ BASHTA PO4INA 1979GODINA AZ SAM NEGOV NASLEDNIK PONEGE PREDI SMARTA MU SE RAZVEDOXA S MAIKA MI.SLED GODINI PO4INAGA I BABA MI I DQDO MI.SEGA OSTANAXME NASLEDNICI AZ I LELQ MI-NASLEDSTVOTO E 1 APARTAMEN.AZ GI BQX OSTAVILA GODINI NARED DA GIVEQT TAM(LELQ MI I BRATOV4EDKA MI) BEZ DA GI PRITESNQVAM,NO PONEGE NE SE RAZBIRAT S MAIKA MI ISKAM DA ZNAM KAKVO TRQBVA DA PREDPIEMA ZA RAZDELQNE NA APARTAMENTA.OFICIALNO AZ PLASHTAM VSQKA GODINA POLOVINATA DANAK NO TQ IMA PRETENCII 4E IMA POVE4E PRAVA.SHTE BADA BLAGODARNA NA VSEKI OTGOVOR.
PRIQTELSKI POZDRAV -STOQNOVA
STOYANOVA

Мнениеот + » 04 Дек 2005, 15:20

Ако бабата и дядото са имали само 2 деца - баща Ви и лелята - естествено имате равни квоти (стига жилището да е само на прародителите Ви). Можете да поискате съдебна делба и от тук нататък всички възможности ще Ви бъдат обяснени от адвоката, който наемете да Ви представлява. Успех!
+

blagodarq

Мнениеот stoyanova » 04 Дек 2005, 15:25

+ написа:Ако бабата и дядото са имали само 2 деца - баща Ви и лелята - естествено имате равни квоти (стига жилището да е само на прародителите Ви). Можете да поискате съдебна делба и от тук нататък всички възможности ще Ви бъдат обяснени от адвоката, който наемете да Ви представлява. Успех!

blagodarq
stoyanova

tarsq advokat koito da moge da me predstavlqva v burgas

Мнениеот stoyanova » 04 Дек 2005, 15:28

dobar den
tarsq advokat koito da me predstavllqva po gore opisaniq slu4ai.o4akvam otgovor na email stoyanova@ilse.nl.
stoyanova

Назад към Имотни казуси