начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

как да си опазя и малкото си земя Моля помогнете ми!

Казуси за недвижими имоти

как да си опазя и малкото си земя Моля помогнете ми!

Мнениеот Красимр » 30 Ное 2005, 19:22

Здравейте, преди повече от година закупихме Общинско място на което имам построена временна постройка , цех за закуски. Целият парцел е 623кв.м аз закупих около 100кв. съседа ми 160кв. другият съсед 280кв. и хлебозавода има 60-70кв. с отстъпено право на строеж. Така никой от нас не може да си обособи парцел от 300кв. затова си останахме съсобственици. Сега съседа ми с 280 кв. иска съгласието ни да си продаде земята на брат си и иска съгласието ни , но в същия момент ни търсят от голяма строителна фирма и ни казват ,че Общината имала план за построяване на Търговски център и ни дават три възможности да си продадем земята, да ни включат в строежа или Общината щяла да ни обещети оскъдно. нас не ни устройва нито едното:( Въпроса ми е ако се препродаде земята има ли право Общината да отнеме имота, и дали губим някакви права на съсобственици ако този с 280кв. ги продаде на брат си? Какво ли ни готвят тези мръсници ей не ме оставиха да си работя на мира, а уж производството трябвало да се подкрепя май ще ставам търговец:) емейла ми е krasi777@gbg.bg pisete mi!!!!
Красимр

Мнениеот Гост » 01 Дек 2005, 10:24

Ако не сте съгласни да се строи на вашия имот никой не може да строи.
Гост

Мнениеот Гост » 01 Дек 2005, 11:45

Ако се продаде преди да е съобщено бъдещото отчуждаване, мисля че няма проблем.
Гост

Назад към Имотни казуси