- Дата и час: 30 Ное 2024, 05:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
три в едно - може ли в една нотариална покана?
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
три в едно - може ли в една нотариална покана?
Здравейте!Много благодаря предварително на отзивчивите юристи,който ще ми отделят от времето и знанията си за да ми помогнат по един въпрос.Ще попитам точно и ясно ,защото ме интересува написването на нотариална покана, а именно може ли в една покана да се цитират повече от един недвижими имоти и допълнено към въпроса ,ако поканата е изпратена за месец август, може ли продажбата при отказ на съсобственика да стане във времето по-късно.Благодаря!
- hpdesi
- Нов потребител
помощ от приятел
Следя форума и установих, че няма кой да отговори на въпросите Ви затова Ви предлагам отговор от приятел!Може пък юристите да не знаят отговора!
Да може е една покана да се обхванат повече имоти, но в нея трябва да фиксирате всеки един от тях,описани подробно по нотариален акт,с цени за всеки един.По другия въпрос,няма определен срок,в който да продадете на купувача,стига условията в поканата да не са променени- имот,цена.Всичко зависи от това как се оформи нотариалната покана.Може да продавате след 1-2 месеца.
Желая успех!
Да може е една покана да се обхванат повече имоти, но в нея трябва да фиксирате всеки един от тях,описани подробно по нотариален акт,с цени за всеки един.По другия въпрос,няма определен срок,в който да продадете на купувача,стига условията в поканата да не са променени- имот,цена.Всичко зависи от това как се оформи нотариалната покана.Може да продавате след 1-2 месеца.
Желая успех!
- mari55
- Младши потребител
Следя форума и установих, че няма кой да отговори на въпросите Ви затова Ви предлагам отговор от приятел!Може пък юристите да не знаят отговора!
Един напълно безплатен съвет- не давайте мнение във форуми,които не са от вашата компетентност.Кой какво знае и кой какво ще и/би отговорил в рамките на този форум не ви засяга.
Съжалявам тези българи като вас,които все гледат в "купучката" на другия.
- punisher
- Потребител
Re
Искам само да поясня, че аз нямам компетенция като юрист, а този отговор,който съм дала не е мой, а съм си платила на адвокат да го получа, защото имам сходен проблем.Така, че на Вас нежелаещи да отговаряте юристи ще кажа, че една диплома не прави хората човеци, а нещо което на много от Вас липсва!Умни сте и ще се сетите какво.
Знаете ли,колко е обидно в този форум да се подиграват с Вас, затова си платих на адвокат и не Ви питам,защото много от Вас объркват хората с казани на части отговори и съвети, а по-точно спорите по въпроса колеги и човек се пита, кое е вярно !Желая късмет и повече човечност и разбиране към обикновените хора, а не подигравки с цитати!Защото и ние сме учили 5-6 години ,но сме специалисти в други области!
Знаете ли,колко е обидно в този форум да се подиграват с Вас, затова си платих на адвокат и не Ви питам,защото много от Вас объркват хората с казани на части отговори и съвети, а по-точно спорите по въпроса колеги и човек се пита, кое е вярно !Желая късмет и повече човечност и разбиране към обикновените хора, а не подигравки с цитати!Защото и ние сме учили 5-6 години ,но сме специалисти в други области!
- mari55
- Младши потребител
Благодарност!
Моля за извинение за закъснялата благодорност,но бях на почивка и не съм си проверявала пощата.Зарадвах се много когато видях отговор на въпросите ми,изказвам огромна благодарност на mari55 за споделения отговор,след като самата тя е заплатила за него.Добре е да има повече хора като нея и може би животът на всички ще бъде по-лек и добър.Съжелявам господина, който я напада по-такъв долен начин, и смятам за редно модераторите да му отправят забележка и критика.Постъпката на mari55 е за пример и похвала, а не за нападки и обиди.Благодаря от сърце и приятен и успешен ден на всички от форума и да допълня нека всички се поучим от примера на
mari55.Да си жива и здрава!Късмет !
mari55.Да си жива и здрава!Късмет !
- hpdesi
- Нов потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|