- Дата и час: 30 Ное 2024, 01:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
имам ли шанс за обезщетение
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
имам ли шанс за обезщетение
Здравейте,въпросът ми е следният,през1961г.дядо ми купува парцел от 330м2(неурегулиран)в 4ертите на гр.Варна,за сумата 2178лв.внесена в ДСК,с цел през настоящтата година да се вклю4и в кооперация за жилищно строителство но през следващтата година,за зла у4аст(у4аст защото така и не можаха с баба ми да се сдобият със собствено жилище)държавата го отнема като го обезщетява с 40лв.!!!!!!!!! и построява техникума по дървообработване върху него и съседните парцели(половината от парцела на дядо ми е застроен а другата половина попада в двора на у4илището) та имам ли някакви шансове за реално обещетение ако заведа дело и може ли според вас някои адвокат да ми помогне,ако има такъв ще ви помоля за неговите координати.НЕ МЕ РАЗБИРАИТЕ ПОГРЕШНО аз не ламтя за имоти,просто ми се струва 4е едно реално обезщетение би компенсирало липсата на наследство от моя дядо!Имам ли според вас някакви шансове или да приема 4е такъв ми е късмета(на без имотен кореняк варненец)
- natalka80
- Нов потребител
Аз имам само копие от нотариалният акт за покупка и една бележка в която е описан парцела и сумата от 40лв. с която го обезщетяват,а доколкото до това 4е рано се сещам,просто разбрах наскоро за това нещо понеже дядо и баба по4инаха когато бях дете!(а маика ми малко преди тях)
- natalka80
- Нов потребител
Това да купиш земя за 2200лв(описани в нот.акт и реално внесени в ДСК) и след има няма една година да ти я отнемат като ти хвърлят за нея по малко от 2%,това за мене не е справедливо!
- natalka80
- Нов потребител
Справедливоста винаги идва,приятел,просто в природата е така,имаш имаш имаш още и още и накрая...............пак имаш ама друг му се радва.И Ви благодаря за из4ерпателните отговори
- natalka80
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|