Имам следния проблем:Имам построен гараж в двора си,но е залепен за оградата.Гаража е там от далги години но не съм го ползвал.Купих си автомобил и сега съседа ми прави проблеми за гаража.Имаше проблеми и преди години и се наложи на преместя гаража.Сега съм с два автомобила и трябва да използвам изоставения.На какво разтояние трябва да е гаража от оградата или ако е залепен на каква височина.Изискват ми планове за построиките в двора, а гаражат ми няма план.
Благодаря предварително.
- Дата и час: 30 Ное 2024, 01:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проблем със съсед
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
гаражите са два.Проблемния гараж е с около 30-40 см. по-висок от оградата.Наклона на покрива е към нашето дворно място, разположението му е такова,че по никакав начин не може да прави сянка в нвговото дворно място,ако вали водата се стича в моя двор, не къртя, не копая основи.Покрива е укрепен с греди, така че да не натоварва оградата.Аз просто искам да си вкарвам колата,за да не седи отван(пазя е от хулигани) и не мога да разбера защо се заяжда.Минаха около 3-4 месеца откакто съм я купил все там я паркирах и нищо не е казал.Лично на мен нищо не е казвал, да се оплаче ако му преча с нещо, ами направо ми идва призовка.Как да си спася гаража.
Благодаря Ви предварително.
Благодаря Ви предварително.
- NIKE_3D
- Нов потребител
Ето няколко момента върху които да помислите:Гаража има ли разрешение за строеж?Кога е построен?Има ли предвиждане за него в ПУП-а?От какво е построен?
Ако имате разрешение за строеж няма проблеми.Но, ако нямате /а май, май е така/ тогава става интересно...И ще трябва да потърсите отговорите на зададените по-горе въпроси.
Ако имате разрешение за строеж няма проблеми.Но, ако нямате /а май, май е така/ тогава става интересно...И ще трябва да потърсите отговорите на зададените по-горе въпроси.
- georgi07
- Потребител
и една идея: за поставяне на гаражна бетонна клетка главоболията в общината са ЗНАЧИТЕЛНО по-малко защото представлява преместваем обект. Бутни стария гараж и си извади от общината документ за поставяне на клетката
http://www.sofiacouncil.bg/inc/print.ht ... ance&id=80
http://www.sofiacouncil.bg/inc/print.ht ... ance&id=80
- naughty
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|