начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Поземлена комисия

Казуси за недвижими имоти

Поземлена комисия

Мнениеот Chachanovska » 19 Мар 2008, 06:33

Здравейте всички пишещи във форума.За съжеление аз не съм Ваш колега, но имам голяма нужда от помощта Ви.След дълга борба със поземлената комисия в община Витоша, най после получих скици на имота, койта ни е реституиран още преди 10 години. Имота представлява общо 150дка зема, като 80 дка са на едно място. При получването на скиците установих, че в тези 80 дка са вкарани няколко други собственика.
Обръщаики се към адвокат с идеята за завеждане на дело първо разбрах, че не мога да имам претенции към Поземлената комисия, а трябва да съдя съответните хора, който са представили незнайно какви документи. Добре, ама как да имам претенции към наследниците на Иван, Петкан и т.н., като нямам никаква информация за тези хора. Нямам актуален адрес на който да могат да се изпратят призовки.
Ще бъда безкрайно благодарна, ако ми дадете съвет как да постъпя и от къде мога да получа информация за тези хора.
Chachanovska
Нов потребител

Мнениеот Chachanovska » 19 Мар 2008, 12:28

Казано най точно, не знам къде да търся информация. Аз знам имената на хората, чийто наследници сега имат претенции за част от нашите земи. Те всъщност са тези, който са подали документите на базата на който са получили тези скици.Това, което знам са трите имена на хора, вече починали и не ми е ясно от къде мога да получа останалат информация .
Адвокатът каза, че му трябват имена, адрес и ЕГН на тези, който са подали документите, а аз от къде да ги намеря - Ей Богу не знам.
Chachanovska
Нов потребител

Назад към Имотни казуси