- Дата и час: 30 Ное 2024, 01:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Вместо договор за ОПС,какво друго?
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Вместо договор за ОПС,какво друго?
Моля,да ми помогнете по следния въпрос! Какъв документ може да замести договора за отстъпено право на строеж, при положение че в общината ми отговарят че не могат да го открият,въпреки че през годините, в две сделки с този имот в нотариалните актове е бил цитиран такъв договор за ОПС?Разполагам с Решението на общинския съвет за учредяване на ОПСиРазрешение за строителство.Предстои ни добороволна делба на имота/къща- посторена на общински терен/.Консултирах се с адвокат, който в този случай каза че много зависело от субективното мнение на нотариуса.Моля, помогнете!
- simenss45
- Нов потребител
Re: Вместо договор за ОПС,какво друго?
simenss45 написа:Моля,да ми помогнете по следния въпрос! Какъв документ може да замести договора за отстъпено право на строеж, при положение че в общината ми отговарят че не могат да го открият,въпреки че през годините, в две сделки с този имот в нотариалните актове е бил цитиран такъв договор за ОПС?Разполагам с Решението на общинския съвет за учредяване на ОПСиРазрешение за строителство.Предстои ни добороволна делба на имота/къща- посторена на общински терен/.Консултирах се с адвокат, който в този случай каза че много зависело от субективното мнение на нотариуса.Моля, помогнете!
Документа е описан в предходни НА за имота нали така-няма да ви го искат . Така или инъче в НА пише с отстъпено право на строеж
- donna
- Старши потребител
Във връзка със съвета на "razum", отговарям, че от службата по вписвания ми отговориха,че съпътстващите документи по предходните сделки са унищожени поради това че са минали 10 години от последната сделка.
- simenss45
- Нов потребител
Re: Вместо договор за ОПС,какво друго?
simenss45 написа:Моля,да ми помогнете по следния въпрос! Какъв документ може да замести договора за отстъпено право на строеж, при положение че в общината ми отговарят че не могат да го открият,въпреки че през годините, в две сделки с този имот в нотариалните актове е бил цитиран такъв договор за ОПС?Разполагам с Решението на общинския съвет за учредяване на ОПСиРазрешение за строителство.Предстои ни добороволна делба на имота/къща- посторена на общински терен/.Консултирах се с адвокат, който в този случай каза че много зависело от субективното мнение на нотариуса.Моля, помогнете!
Научи се да четеш , прочети и Омбарлиев и ако имаш практика по въпроса ще го знаеш ,ако ли не ще разбереш ,че след като има вече издаден НА и прословутия документ е цитиран там ,не е нужно да го представят за енти път.
- donna
- Старши потребител
Благодаря много на "donna"!Надявам се и нотариуса пред когото ще се извърши доброволната делба, да мисли като нея.
- simenss45
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|