Здравейте! Историята е малко дълга, пък и нямам цялата информация, но все пак ще се опитам да разясня за какво става въпрос.
Преди няколко години дядото на моята приятелка купува 2 етажа от една триетажна къща. В нея са живеели баща и двама сина - всеки има по един етаж. Двамата сина си продават техните етажи на дядото на приятелката ми. Ама бащата явно има някакви психически отклонения, луд за връзване, бивш комуняга от високите етажи, сменя бравите, който припари вади пушка, заплашва, не пуска никой. Имаме си нотариални актове, всичко е точно... Ама като се начисли дата за делото - оня дядката или болен се изкарва, или точно в тоя ден има бомба.... И делото автоматически се прехвърля за след една година и т.н. и на следващата дата пак стана нещо - я болен, я бомба.... Както се казва - тва дело е като да сметнеш 2+2=4, ама ето, че не е баш така... Възможно ли е пък адвоката, който са наели родителите на приятелката ми да е недобросъвестен и той нарочно да протака делото ако му се плаща на "ходене"? Не съм юрист, правист и т.н., но щом тоя така се изкарва за болен, и е болен от 3-4 години, значи не може да се гриши за своите си дела и се поставя под запрещение, назначава му се представител и всичко си става тип топ... Но в нашия случай - делата само се отлагат поради неидването на дядката и този елементарен на пръв поглед казус се превръща в голям проблем.
Какво можете да ме пъсъветвате да направим?
- Дата и час: 02 Дек 2024, 03:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Не може да се влезе в жилището???
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Не може да се влезе в жилището???
За какво водите дело?
Адвоката спазва сроковете за призоваване,и защо се отлагат делата като е редовно призован дядката?
Адвоката спазва сроковете за призоваване,и защо се отлагат делата като е редовно призован дядката?
- izymena
- Потребител
Re: Не може да се влезе в жилището???
Отделно от делото подайте жалба до прокуратурата за самоуправство. Така , както сте ни описали обстановката, мисля, че има пълно основание за търсене на наказателна отговорност
- bubamara2
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|