Можете ли да ми кажете, моля, вписването по цитирания чл. 112 на ЗС къде се извършва - какво вписване се има предвид?
Благодаря ви !
Ако сте изапознати - кажете ми нещо за продажба на наследство по чл. 212 (мисля че е точно цитиран) от ЗЗД - например, може ли човек сам да си го оформи, нужна ли е предварителна делба на наследството, ... всяка информация ще ми е от полза -благодаря ви!
А, да, и също двете вписвания ,за които се споменава и в двете разпоредби - различни ли са или едни и съши вписвания?
- Дата и час: 29 Ное 2024, 21:35 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
чл. 112 от ЗСобствеността и чл. 212 от ЗЗД
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Човек и да иска не може да Ви помогне на хаотичните въпроси!
Ако имате някакъв казус, изложете го, но не и да Ви обясняваме наследственото,облигационното и др. закони.
Ако имате някакъв казус, изложете го, но не и да Ви обясняваме наследственото,облигационното и др. закони.
- may_baych2002
- Потребител
Re: чл. 112 от ЗСобствеността и чл. 212 от ЗЗД
Малко и аз да поиндоктринирам студентите:
Човек в НИКАКЪВ случай не следва сам да си оформя документи относно разпоредителни сделки с недвижими имоти, това трябва направо да се забрани със закон.
Човек в НИКАКЪВ случай не следва сам да си оформя документи относно разпоредителни сделки с недвижими имоти, това трябва направо да се забрани със закон.
- Magnolia
- Потребител
Re: чл. 112 от ЗСобствеността и чл. 212 от ЗЗД
perlit_3 написа:Можете ли да ми кажете, моля, вписването по цитирания чл. 112 на ЗС къде се извършва - какво вписване се има предвид?
Благодаря ви !
.......... може ли човек сам да си го оформи, нужна ли е предварителна делба на наследството, ... всяка информация ще ми е от полза -благодаря ви!
А, да, и също двете вписвания ,за които се споменава и в двете разпоредби - различни ли са или едни и съши вписвания?
Здарвейте perlit_3,
можете да си напишете договора сам, но рискувате да пропуснете нещо или да напишете нещо в своя вреда. Затова е препоръчително да се консултирате с адвокат, преди да го направите.
И двете вписва ния се превят на едно и също място - в агенцията по вписвания, всички впиавания, можете да попитате в стая N2
- genymeny
- Младши потребител
Благодаря отново на подкрепата ! на всички, дори и на колегата в лошо настроение - усмихвайте се по-често!
- perlit_3
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|